.

Khamis, 17 Januari 2013

INGATAN UNTUK GEROMBOLAN DAN SPRNOTA:
jangan buat buat tak nampak
jangan buat buat tak dengar
jangan kata tembak dari belakang
jangan kata ekk ook eeeh  keeek kook keek
kah kah kah

HKR112: Kehadiran 500,000 amaran akhir kepada BN 
Hazayani Zakaria
Rabu, 16 Jan 2013
 
KUALA LUMPUR: Sekretariat Himpunan Kebangkitan Rakyat (HKR112) menegaskan kehadiran 500,000 ke himpunan Sabtu lalu merupakan amaran akhir rakyat kepada kerajaan BN

----

5 ulasan:

Beruk Ketawa berkata...

Wahai bapa-bapa dan ibu-ibu sekalian,

Ketahuilah kamu bahawa 'JPA' masih belum bayar scolarship kepada anak2kamu yang masuk mengaji tahun pertama di IPT dalam negeri...kerana?

Kerana UMNO nak guna duit itu dulu untuk MENIPU PRU-13...kah kah kah

Dah 4 bulan budak2 uni itu nganga dalam kampus...duit tak ada nak telan apa..?
Qaseh Bonda berkata...

Selain KPN, Pak Wan (SPR) pun kena ingatkan pengerusi. Cukup2 sudah. Cukup sampai disini saja.Kita pun bukan lama dah nak duduk dlm SPR ni. Sampai masa kita senasib pengerusi yang dulu2. Orang pakat benci sampai tujuh keturunan.

Buatlah sesuatu bagi membanggakan anak cucu. Takkan tak nampak habih semua anak2 cucu datuk merah turun padang. Cicit2 mat kilau, saudara mara shamsiah fakeh, waris tok2 guru pondok, semua gerombolan pahlawan tukar tiub berduyun2 macam semut dijalanraya.

Pak Wan dok tunggu apa lagi!!kak midah pun pujuklah pak wan...rakyat berani dah bang ooii!!

Commonlah bro!!orang gomen kena berani kerana benar. Bukan najib yang bayar gaji. Penat belajar diUniversiti, tuan2 nak takut dgn orang yang tak pas LCE. Gaji najib tu pun sapa yang bayar kalau tak ditekan rakyat dengan cukai dan macam-macam lagi kenaikan yang semakin mendesak.

Capik, buta, pekak semua dah bangkit takkan yang sempurna sifat orang gomen pakat sanggup nak jadi balaci sampai ke tua.

Biarkan tok det sorang saja dok dakap bendera BN. Mau mati pun susahhh!!!Lenggang Kangkung berkata...

bagi mereka mati akal.. jangan bagi ruang dan peluang laigi..

Tanpa Nama berkata...

LASSSSSST..WARNING ACIH....SEKALI LAGI...LISTEN...SEKALI LAGI LU SLEIPAR SELIPAR......LISTEN...WANEK MORAYYYY TIMERRRR...YOU WORANG BERAK,KINCING,MUNTAH INI MEJA YEIGHTEK....SAYA SAMA SAYA GENGEK GENGEK KASI HANTAM SAMA YITU SISTEMA....WEI...BUKA BAJULAH KALO MAO GADOOOO....MARI SINI SAYA LUKU LUKU LU PUNYA SELIPAR....PUNDEK....ADERAAAA..ADERAAAA....AH ..SUDAH LEBEY...PUI.....YENATHEY.....

Bonda wan berkata...

Ya..ya..cukuplah sudah SPR menipu tu.. Kita pun dah tak lama nak hidup, bukan nak tongkat langit.. Sampai masa kita akan dijemput oleh yang Esa utk dihitungkan amalan kita. Jika kita bersekongkol dgn pemerintah yg zalim,yg meimarah fitnah,yg menghina agama dan rosulnya maka akan dihina,disoalkan mengapa kita bersama si dajjal akhir zaman yg membawa syurga dan neraka utk pengikut atau penentang...insaflah wahai org yg masih beriman dgn hari akhirat.