Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 6 Februari 2013

BULAN BULAN GILA DATANG LAGI


MALAYSIA  INI NEGARA TERBAIK
dalam setahun ada beberapa kali
negara ini jadi  mamai dan sasau


TAHUN BARU
akan kacau dengan
mamat dan minah
ditangkap
dalam bujet hotel

BULAN OGOS
akan kacau 
dengan kempen mat indera
kempen menolak cerita dongeng
tanah melayu merdeka
tanpa tumpah darah

SATU SEPTEMBER
lagi mamat dan minah
kena tangkap
memadu kasih
dalam hotel bujet

BULAN SEPTEMBER
  akan kacau
dengan kempen  31 ogos bukan hari malaysia
hari malaysia ialah 16 september

DAN DAN DAN

BULAN FEBUARI
malaysia akan mamai
malaysia akan nyanyok
macam macam fatwa
entah dari lubang mana akan muncul

POTONG STIM
semua nya nak potong stim
semuanya anti nikmat hidup muda
semuanya membawa ajaran sesat lagi menyesatkan

fatwa fatwi ini datang dari orang tua
yang anti orang muda
datang dari orang gemok
yang tak  keras lagi
yang tak stim lagi
yang no market value


JANGAN SILAP FAHAM
tukar tiub tidak percaya
dengan free sex
dalam dunia ini
tidak ada free sex

semua wajib beli kondom

blog tukar tiub
tidak menggalakkan free sex
blog tukar tiub
menggalakkan sex selamat


 JUSTERU
siapa ada kekasih
sila gunakan kondom



TANGISAN HARI VALENTINE
jangan risau sebenarnya
gagalis ini ramai 
gagalis majoriti
hanya mereka tidak tersussun
untuk para gagalis
satu soiree  akan diadakan
untuk merayakan kegagalan mereka
sila layari tukar tiub
tempat dan tarikh akan diumumkan

moto kaum gagalis:
BAIK JADI GAGALIS DARI TAKUBIN

motto tegar kaum gagalis
GAGALIS SEDUNIA BERSATULAH
BURUNG DALAM TANGAN
LEBIH BAIK DARI AWEK DALAM KOMUTER


SENARAI GAGALIS 
senarai ini akan muncul
kah kah kah
nama nama telah banyak dicalonkan
dari gagalis tegar
hinggakan gagalis yang berlagak bukan gagalis

----

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Burung dalam tangan.???
Apa tu melancap ke.???

Tanpa Nama berkata...

Otak kau ni Isham memang otak sex dan hedonisme, orang macam kau ni la buat ramai orang Melayu yang konservatif dan moderate berfikir banyak kali patut ke undi Pakatan Rakyat. Untuk pengetahuan kau majoriti orang melayu baik muda atau tua adalah konservatif jenis berpegang pada agama kebanyakan benci BN tapi kalau Pakatan Rakyat jenis tak bermoral dan meremehkan agama banyak orang melayu akan undi BN dalam keadaan terpaksa. Kau nak hidup cara kau yang kau fikirkan sesuai buatlah takde orang marah tapi buat sebilangan orang marah apabila kau promosikan cara hidup kau yang pada pandangan orang lain ianya tak bermoral. Kau tak promosikan pun ramai yang buat sex luar perkahwinan sama ada pakai kondom atau tidak itu hak masing-masing. Sendiri mau ingat tak mau anak luar nikah sama ada pakai kondom atau kahwin habis cerita.

Tanpa Nama berkata...

skru dlm otak ekau eden tolong kotatkan. Promosikan nikah free la

Tanpa Nama berkata...

tt kne smash..haha..btl jgak..time kau keluar dr kamunting,kau tau ingt Tuhan.kau pg solat kn?.apa pada masa itu saja kah Tuhan wujud?? hidup dgn cara kau tp jgn mengheret anak muda lain sama mcm kau.semoga kau diberi keinsafan dan hidayah dr Nya.tq

Tanpa Nama berkata...

dah tua tapi tak sadar diri...!!!! kah..kah...kah...

ahaks berkata...

Terbaik la tt.. bersatu la para gagalis sekalian..

DIDI TELIPOK.MENGATAL DAN TUARAN berkata...

KALAU GAGALIST DI SABAH DI PANGGIL......PAI ULUNG........PAI ULUNG KALAU MAIN POKER ... DAUN KITA FULLHOUSE KITA PAI TIGA PAIR...TAK KE BANGGANG TU....SO PAI ULUNG ADALAH UNTUK ORANG YANG TAK PANDAI SUSUN DAUN.....HEHEEHEHEHE....GAGALIST...TAHNIAH KERANA ANDA PAI ULUNG.......HEHEHEEEHEHEHE

Tanpa Nama berkata...

pendapat2 abang2 kat atas tu ada benarnya wahai TT... aku pun sanjung perjuangan baik kau mengapi-apikankan kitaorang benci rajagopalanc*u..ini kerana pjuangan ini benar utk menentang syirik dan fanatik keterlaluan kpd pemimpin yg xbermoral yg merugikan agama tu sendiri... tapi bab tang pendirian kau tang agama..xsemestinya kau sentiasa betul sahabt...

gmpeladang berkata...

Tt tak usah kempen benda ug haram malu lah sikit pada diri sendiri..tak tahu aku nak cakap.

Tanpa Nama berkata...

Betul la TT. Kau kena bertaubat sebelum kau menutup mata untuk selama-lamanya.

Tanpa Nama berkata...

Bengong punya orang, ni dh trlampau percaya undi pas masuk syurga la ni

mohdmuin berkata...

bodoh ko Hisham. Mana boleh buat seks tanpa nikah. Ko kapir ke apa? Bila ko nak mampus.

- Penyokong BERSIH-

Tanpa Nama berkata...

Bengong nye u all ni...kalu budak kecik degil sgt,suka pnjat tinggi2,org2 tua yg bijak akb ckp..'haa,panjat lagi tinggi,smpai jatuh ke bwh patah tulang kaki & tgn'..mknanye,kalu da d tegur cara lmbut x jln,tgur la cara keras/direct/reverse psiko...tu la mksudnye! Btul la blog ni tulih! Mksudnye..'haa..brjubor la byk2 lg umat mlayu,jdkn memantat satu karier pn xpa,moga Allah turunkn bala kt kita smua..dgn aku2 skali Dia akan pelingkup!! Tu la mksudnye!! Bodoh serupe lembu!

Tanpa Nama berkata...

Ada sesapa tak yang bole print t-shirt dengan motto " LEBIH BAIK JADI GAGALIS DARI TAKUBIN"? Jual mesti laku punya la beb...