Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 27 Februari 2013

CHINA MCA SUKA MELAYU TERUS BODOH


MELAYU KENA BODOH
Janji Pembangkang Beri Pendidikan Percuma Janji Kosong - Pemuda MCA
KUALA LUMPUR: Pemuda MCA menempelak manifesto pembangkang untuk memberi pendidikan percuma dari prasekolah sehingga menara gading, serta menyifatkannya sebagai janji kosong demi memancing undi pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13).
Ketuanya, Wee Ka Siong berkata jika pembangkang benar-benar serius dalam melaksana pendidikan percuma, perkara itu boleh dilaksana sejak 2008 di negeri mereka seperti di Universiti Industri Selangor (UNISEL) dan Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS).
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...MEMANG LAAA TAK BUAT DI UNISEL DAN KUIS... kah kah kah..

kah kah kah.... MANIFESTO  ADA SEBUT TURUN TOL.... kah kah kah...

kah kah kah...TAK KAN  MASUK  PLUS HIGHWAY  SELANGOR.... TOL  FREE... kah kah kah..

kah kah kah...MASUK PERAK...BAYAR PULAK... kah kah kah..

kah kah kah... MASUK KEPALA BATAS ... PERCUMA... kah kah kah..

kah kah kah..MASUK  SUNGAI PETANI ..PERCUMA.... ka klah ka..

woit..KETUA PEMUDA MCA INI NAK BODOHKAN MELAYU...kah kah kah..

kah kah kah..BILA MELAYU BODOH... CHINA MCA JADI KAYA...kah kah kah..

kah kah kah... CHINA YANG SOKONG UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION KERANA SUKA MELAYU BODOH.... kah kah kah...

 kah kah kah... BILA MELAYU  TAK BODOH ... MAMPOOS CHINA MCA... kah kah kah


MELAYU BODOH 
BAGI NEGERI PADA PENDATANG HARAM
CHINA MCA AMAT SUKA
kah kah kah
Add caption


---------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

belajar dr sejarah MCA parti cukong:

apa yg dikatakan sbg rusuhan bintang 3 setelah jepun menyerah kalah
adalah sebenarnya
rusuhan yg digerakkan kelompok kuomintang dlm mpaja...
kelompok kuomintang ini kemudiannya menjd parti MCA.

kalau melayu bodoh, cina boleh panggil raja gopal lu gua...haiyya lu kalah judi lagi?takpa gua ada manyakkk wang.
inilah bagus apa nak berpatek-bersembah berdaulat d ulat.

DIDI KOTA BELUD YANG SEBENAR berkata...

JANGAN LUPER UMNO...UMNO JUGOK SUKO KALU MELEYU BUDU......HEHEHHEHHEHHE....PBS SUKO KALU KADAZAN BUDU.........PBB SUKER KALU MELANAU BUDU........PDS SUKER KALU DAYAK PUN BUDU.......PENDEK KATO.....BARISAN NASIONAL SUKER KALU RAKYAT MELEYSEA NI BUDU....TAK CAYO....TANYO ANAK ISKANDAR KUTU...OPPPPS MAAPKEN SEYE........ROTTY.....ELEMEK...CILAP LE PULOK.....ISKANDER KUUTY KUTU ROTTY ROTTY ROTTY....MMMMM BERU NGEM......HEHEHHEE......KALU TANOK BUDU LAIE....UNDI PAKATAN REKYET.....KALU NAK JUGOK BUDU SEKARANG DAN SELEMENYE.....MAKAN BUDU CICAH TAIK PALAT RUSMEH MENSUR......HEHHEHEHEHEE...ADER UTEK PEKEILEH BEB.

Tanpa Nama berkata...

pundek isham china pukitan pun serupa juga. bodohlah lu

ahaks berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ahaks berkata...

Fakta disebalik siapa sebenarnya MCA.. Tujuan penubuhan MCA adalah utk menguasai Malaysia secara halus melalui ekonomi dn lain2 system yg kita xnampak. Tujuannya memastikan survival puak2 cina MCA sahaja ditanah melayu dan yg paling utama adalah memastikan bila mana terdapat kaum lain yg bkn dari puak2 mereka ( Melayu amnya) di mana2 bidang dan sektor, puak2 mereka (cina dri susur galur keluarga tertentu dan sub ethnik tertentu seperti lee,chua,ong dan etc,masyarakat china juga berpuak2 dn mengamalkan sistem kelas atau kasta) itu mestilah menguasai bidang dan sektor2 tersebut dn mereka bebas menggunakan apa2 cara sekali pun kerana mereka tidak terikat dgn mana2 tatasusila dan batas2 agama Islam kerana mereka 100% menjunjung tinggi agama berhala mereka yg mereka sembunyikan dibalik nama kebudayaan.. Agama berhala yg mereka anuti tiada istilah dosa dn pahala... Ini membuatkan segala cara2 dn stratergi mereka lebih hina dari komunis... Dah terang lagi bersuluh dimana agama "kebudayaan" mereka hanya ciptaan khayalan manusia semata2... mereka dibenarkn berbuat apa sahaja atas nama bangsa mereka... Hasilnya boleh anda semua lihat dgn mata kepala ands sendiri .. toleh kiri dn toleh kanan... Cukong2 MCA dimana2 dn dlm proses mengambil alih tanah melayu tumpah darah yg kita cintai ini... Dibantu pula oleh barua2 pencaxai gerombolan united malay nasional organisation... dgn system pembodohan yg mereka sesama mereka buat .. Siapa yg beri modal kpda pencacai utk beli Media Prima .. begitu juga dgn paper mainstrem yg 100% dikuasai mereka... itu salah satu dri beratus2 cabang system pembodohan yg mereka ciptakan ... Hasilnya boleh kita lihat sekarang.. Cukong2 MCA tetap teratas dn menguasai segala2nya.. Hapuskan Gerombolan United Malay National organisation,penipu rakyat melayu, meraka hanyalah Proksi dn pencacai kepada MCA.. ini hakikat yg kita xboleh nk sanggah..Dri zaman merdeka lg,MCA la yg bg modal kepada gerombolan united malay national organisation..,akhirnya sikit demi sedikit nasib melayu akn makin merempat ditanah air sendiri...