Selasa, 12 Mac 2013

MEMAHAMI APA ITU EEEKETUA EEE
MAHATHIR 
ANAK LELAKI 
ISKANDAR KUTTY
 NOTA
jangan silap faham
jangan salah sangka
bukan marah pada mamak
bukan marah pada orang india
bukan marah kepada india muslim
bukan kerana kulit hitam

sivarasa kulit hitam
puspa kulit hitam
rajoo kulit hitam

yang dilawan ialah kumpulan eee
mereka ini bukan spesi india muslim
mereka ini bukan mamak

eee ialah mamak
eee ialah india muslim
yang mengaku melayu dan menyokong
united malays national organisation

eee lebih melayu dari melayu

INI CONTOH
GEDROMBOLAN EEE

Pengumuman PM sempena MAPPA tiada kaitan politik

PUTRAJAYA 11 Mac - Pelbagai berita baik yang diumumkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak kepada kakitangan kerajaan sempena Majlis Perdana Perkhidmatan Awam Ke-13 (MAPPA XIII) tiada kaitan langsung dengan Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Ketua Setiausaha Negara, Ali Hamsa berkata, tanggapan bahawa MAPPA mempunyai kaitan dengan 'buah tangan' PRU-13 hanya dicetuskan oleh mereka yang gemar melihat sesuatu daripada aspek negatif.

"MAPPA adalah satu amalan tahunan yang diadakan dalam perkhidmatan awam dan memang termasuk dalam jadual kita.

  • KSN: Kenaikan gaji bukan buah tangan untuk p'raya
  • NONEdikemaskini 4.01pm Ketua Setiausaha Negara Ali Hamsa mengulas pengumuman oleh perdana menteri untuk menyelaras perubahan lapisan gred jawatan atau gred gaji bagi pasukan ATM dan PDRM untuk disetarakan dengan perkhidmatan awam.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...EEE INI SATU SEPESI YANG JAHAT... kah kah kah..

kah kah kah...SUKA MEMBODOHAJKAN BANI MELAYU...kah kah kah..

kah kah kah...INI SATU LAGI BUKTI.... jkah kah kah..

kah kah kah...MACAM LAA ORANG TAK TAHU... NAIK GAJI KERANA PRU.... kah kah kah...

EEE BARU
MASUK
NOTA:
jumpa ular
jumpa eee

belasah eee dulu


-------

8 ulasan:

TEEEEEEE berkata...

Jangan lupa satu lagi kumpulan baru yang perangai serupa macam Mamak EE juga. Golongan ini dinamakan TEE dan ia diketuai oleh satu TEE yang bernama Ridhuan TEE Abdullah. Si TEE ini juga sangat bahaya macam EE kerana dia cuba menjadi lebih Melayu daripada Melayu dan lebih Arab daripada Arab.

KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

baca post ni bau ketiak..udah aku kata dulu mamak menguasai kawasan perniagaan strategik di penang bukan orang cina,orang cina sewa kedai dari mamak di penang, tamak ni sebahagian dari kebodohan, kebodohan ini memakan diri...hari ini melalak nak mintak penang balik, melayu dan cina penang takmo layan...lagi layan bau ketiak dari hangit jadi pahit....keh kah hik kih huakkk...

Tanpa Nama berkata...

lol lawak bang jib..

dah expired dah 9 Mac lepas bila nak umum ni.. nak sampai basi sendiri ke?

memang la modal politik musti punya takan beri taknak sebut taknak tagih.. Dah bagi kenaikan dah bagi brim bram.. apalagi undi la BN.. :)

Takan bagi nak kata sila undi PR.. sunguh baik hati sangat lar

Tanpa Nama berkata...

Thats just 'pure' racism!! Try as you say you are not a racist, your action speak louder than your claim.

You are just too old to be a racist..walking down racism path. Pls change. Otherwise you are becoming a laughing butt against those sedated people.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Yahudi di malaysia inilah...kalau tak caya...semua money changer dapat kat depa...pui...pukimak mahathir ni...kasta paria..masuk islam..jadi melayu...lupa kasta lupa paria...sekarang semua melayu jadi paria gara gara mamak pukimak ni...tak nak mengaku...penjara malaysia..penuh melayu..kenapa...ditiup api kebangan disanubari melayu ni...koranglah tuan tanah...korang lah yang teristimewa di malaysia...last last...tanah tadak istemewa pun tadak...mamak sapu habis.....dah tu tak sedar sedar...bodoh takder ubat dah melayu paria ni...mamak dah simpan ubat korang....kena minta kat kutty pukimak....DUIT....itulah ubat mujarab mamak kutty melayu ni simpan....pi tanya pemegang saham yang pegang duit kutty ni....20 bilion setiap sorang...kalau mamak kutty ni mampos....1%meke ni dapat......100 millkon....apa tak tutup mulut....hahahahaa...melayu jadi paria...mamak jadi kaya....hahahhah

Tanpa Nama berkata...

pasal apa panggil eee? apa makna sebali hurup e itu? Mintak dicerahkan lagi, supaya dapat dimengertikan....

Tanpa Nama berkata...

kepada yg belum kenal eee, baca thread ni dan tanam dalam kepala jubotaik lu baik2... spesis eee adalah spesis india mengaku melayu dan terlebih2 pulak melayunya dari org melayu...

kami tidak membenci india, kami tidak membenci mamak... tetapi jika muka hitam legam dan tentunya riak bentuk susuknya berketurunan india dari India sana nun, tetiba melalak nak jaga kepentingan org2 melayu khususnya BN UMNO.. memang keling eee ni pelik kan? Sedangkan melayu UMNO sendiri pun, sudah hampir pupus dan nazak dah untuk hidup dlm dunia politik...tetiba eee ni datang bagi oksigen pulak untuk menjaga kepentingan melayu haprak yg kerjanya merembat hasil mahsul orang ramai. ini sungguh menjijikkan..melampow... mengiurkan kami untuk mencarut2 tanpa mempedulikan apa yg kitab kami suruh lagi..ini time kalu.. ianya memetik suis minda subkonsius kami bahawasanya mencarut2 itu adalah lebih mulia daripada membaca kitab kami sendiri tanpa memahaminya..kahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

Salah tu,,ketuk madey dulu