Selasa, 12 Mac 2013

SIAPA KENAL MALAON INI?



KAH KAH KAH
ngo gerombolan selalu buat demo
ada anti kerajaan selangor
ada anti pkr
ada anti lim guan eng
rakyat mengalu-alukan budaya demo ini

ORANG YANG SAMA
dalam banyak demo
kelihatan malaon yang sama

SIAPA MALAON INI
kah kah kah
kah kah kah
kah kah 
kah

KELMARIN
DEPAN PEJABAT KEADILAN

 BERSAMA
PEMIMPIN KEPALA BUTUH

BERSAMA
KATAK PURU



BERSAMA
KATAK PURU
dan 
PUKISA


--------

20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mungkin kerja part time..
Masyuk kot upah buat demo..
Satu demo kalau dapat 1k, sepuluh demo dah 10k Bro..

Dean Hamdan berkata...

Wan Indra Putra Ahmad

Tanpa Nama berkata...

tuan tt
saya tak kenal mngkok ini tapi dalam semua gambar tu binaweh ada.saya rasa dia makan gaji buat demo dan perjuangan dia juga banyak dalam semua demo dia ada.sat lagi dia buat demo kerana rosmah menolak cintanya,mampuih mangkok ni

trm

Tanpa Nama berkata...

Hehehe beliau merupakan saekor malayu yg aktif berdemo!! Kah kah kah

Malah lebih aktif daripada TT

Tanpa Nama berkata...

Yang aku tak tahan ketawa tu perkataan "PEMIMPIN KEPALA BUTUH"

Memang tepat sekali...abg Isham

Tanpa Nama berkata...

Aku baca berita katanya depa baling teloq depa depan Pejabat PKR. Tah-tah depa terbaling sekali teloq Najib. Suruh kakitangan PKR pi check mana tau jumpa teloq Najib... boleh cepat bubar Parlimen.

Tanpa Nama berkata...

Wan Indera Putra

Dulu pernah join Keadilan masa zaman2 Reformasi.

Rujuk balik dengan UMNO & jadi Ketua Cawangan Seksyen 27 Alam Megah.

kijfd berkata...

betullah apa yang orang cakap.orang umno lebih aktif berdemo daripada tt.
kat penang dan selangor tiap-tiap hari ada demo.demo lim guan eng anti melayu,anwar kaki liwat,anwar pengkhianat bangsa,demo mak janda,demo lgbt dan dan dan

gambar mangkok kat atas tu,dah kerja berdemo full time bukanya part time.

apapun demo dah jadi budaya kita.

Tanpa Nama berkata...

SEMUA MEREKA NI BEROTAK LEMBU......LEMBU PUN LAGI PANDAI DRPD BARUA HIH..

Tanpa Nama berkata...

https://www.facebook.com/wanindraputra.ahmad

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah..pemimpin kepala butuh..kakakaka,,tak boleh tahan..lawaknyer,lawaknyer..Dari mana dia dapat gelaran tu.,..dari kesultanan mana?...habaq mai..sultan tt yg bagi gelaran

Tanpa Nama berkata...

Mantekedarah dengan duit berdemo

Tanpa Nama berkata...

Ooo patut la mcm pernah nampak.

Tanpa Nama berkata...

baling telur watpe, bek soh kak mah simpan,buleh pasang kat bang jib..ni pilihanraya x jumpa2 tarikh, tengah cari telur la tu....kah kah kah

ZDB

Tanpa Nama berkata...

Tq bermurah hati menambah pendapatan mamat ni hahaha,
Lepas ni ada bukti jelas nak kelim lebih, projik besau haahaahaa

Tanpa Nama berkata...

facebook macai nie

https://www.facebook.com/wanindraputra.ahmad

katanya dia die hard fan UMNO...

dan warrior komando perang siber lab...

realjoe

Tanpa Nama berkata...

lepas kau upload satu satu pic dia..aku rasa dia ada feeling feeling camwhore la.hahaa

DIDI KOTQ BELUD berkata...

Orang pendek yang jahat dan kaki belit...muko dio macam nilah....ingatlah sampai mati.......heheeheeee

Tanpa Nama berkata...

itu...BATMAN la brother! bisa diandalkan di mana-mana dan bila-bila masa kamu perlukan bantuan & sokongan buta-buta!

Muhammad Naser Manuty berkata...

Chief Lancoy :-

Mangkok ini sebenarnya adalah orang suruhan yang menjalankan tugas untuk PROVOKASI dari Pegawai Kerajaan macam CIA America...Pegawai Nazi macam GESTAPO... KGB Russia yang menyamar di dalam kalanggan gulunggan orang awam sebagai pencetus Huru-hara..
Faham-fahamlah orang yang menyamar ini...
Tengok Potongan rambutnya dan Kuku nya mesti kemas....macam Cicak Mengkarung.....
Termasuk di dalam menyamar sebagai macam penyokonh Politik tulin...