Khamis, 11 April 2013

ADA APA PADA 18 APRIL 2013



TONTON INI DULU
SEBELUM BELI BUKU
KAH KAH KAH
KAH KAH
KAH




SEBUAH BUKU
HISHAMUDDIN RAIS

ADA APA PADA 18 APRIL 2013
ini bukan arab spring
ini malaysian durian
adalah buku rampaian tulisan hishamuddin rais
rampaian tulisan yang telah dikumpulkan
bersama  tulisan tulisan baru
yang tidak pernah ditemui  dimana mana

esei teoritikal
esei pencerahan
arab spring
politik jalan raya

buku setebal 400 muka surat ini
ditujukan kepada anak muda
yang telah
yang sedang
dan yang akan

buku ini sedang dicetak

dimaklumkan buku ini
akan siap pada 18 april 2013

pada 18 april 2013
ialah hari ulang tahun pertama
radio bangsar utama

sila tunggu makluman terkini


-------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Lu memang best la bro...

Awanama berkata...

Bro TT.aku nak citer satu benda. Pesan kat kwn2 kita semua.sila check bill talipon anda semua.aku baru perasan bulan lepas.bill aku biasenya fix dlm 143 sbb aku amik pakej under digi n mmg xkan lebih dr rm 143.smlm aku check bill jd rm 148 lebih.aku call digi tanya.org digi ckp rm5 lebih tu gov service tax. Dafuqq!! Aritu gov ckp gst ditangguhkan.rupanya dlm senyap gst dh mula mengasak.

Pesilat pro-PR berkata...

Bro TT, tak pro cara TT mempersendakan silat gayong dan silat cekak dlm video itu.
Kalau TT nak tahu:

1. Anwar Ibrahim ialah penaung silat gayong pusaka malaysia.

2. Ahmad Boestamam dan Tan Malaka yg sosialis tu pun belajar silat.

3. Ramai pesilat2 yg sokong PR.

Jaga hati mereka, insya-Allah mereka akan ramai2 sokong PR masa PRU-13.

Awanama berkata...

DEAT TT,

U R SO COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!