Ahad, 28 April 2013

ROSMAH MANSOR TELAH DIPINGGIRKAN








NOTA
rosmah mansor
adalah beban yang amat berat
untuk dipikul oleh united malays national organisation

kerana itu rosmah mansor
telah diketepikan
dalam kempen pilihan raya

 

PERSOALAN KURUN INI
KENAPA ROSMAH MANSOR
TIDAK KURUSKAN BADAN
PERSOALAN KURUN INI
 
 PERNAH TENGOK BADAK KURUS?
Kat slim world la beb!!! Dok slimming2, pastu swimming2, singing2, walking2, shopping2, money coming. Pastu lihatlah dan pandanglah, tiru macam saya.. Kembali menerajui negara ala-ala nyonya mansor... Alahai Kassimmmm!!!takat majestret, loyar, dakter tu semua dalam tangan aku laa!!! Jom ubah, jangan tak ubah. Ini kali lah!! Mana ada lain kali lagi loo!! on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
Qaseh Bonda
on 4/28/13

TT..... masa ni la org tak perasam dia sdg mentransferkan semua harta2 duit2 & segala apa yg bole diselamatkan diam2.... sbb senmua tgh sibuk dgn PRU...\klau kalah cabut terus klau menang selamat la dia.... on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
Anonymous
on 4/28/13

Rosmah hilang ..mungking sedang megiree tabung2 buluhnyee yang d simpan d sebuah pulauuu kot....simpanan semasa kecil dulu2 tuu...dari komisen2....kekawan... on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
Anonymous
on 4/28/13
 KENAPA 
TAK KURUSKAN BADAN?
 
JIJIK aku tengok muka si plastik tu... on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
Anonymous
on 4/28/13

Lagi Artis terkenal tanahair menyokong Pas -------> ohbulan-pilihanrayaku on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
freemalaysiakini
on 4/28/13

Mohon pencerahan, rosmah muka plastik??? Kenapa kata muka plastik?? Sbb banyak buat plastik surgery atau MUKA TAK TAU MALU?? Tapi gua setuju bila TT kata rakyat Mlysia tak sabar2 nak tengok punggung rosmah. on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
sarcastic
on 4/28/13

Dia pegi Kazakahstan la. Kah kah kah... on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
jai
on 4/28/13
 KENAPA
 BADAN MACAM BADAK?
NAJIB CERAIKAN ROSMAH
Koooo jangan berangan mauuu kuar kuar paper time time aku lamas ni...paham......kalau indak....aku tmbuk muka kooooo......itu bangkali dia kana sound oleh si najib masa kemuncak mau menipu kali ni....tu yang menapai di balik tabir kali tuuuuurrrrr.....atas nasihat war room umno.....hehheheheeh....biut sudah muka si daling si jib jib ni....hahhh....macam bladar tracktor udah aku tinguk......hehehh...bikin gali...... on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
DIDI KOTA BELUD
on 4/28/13

Rosmah duduk dalam kapalterbang sekarang. Tunggu pilot tekan minyak....ke Kazakhstan. on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
Anonymous
on 4/27/13

BUNGKUS BARANG UNTUK LARI
bik mama tengah sibuk packing barang, banyak sangat barang dia, bertimbun2. baju yang lum pernah pakai ada 1 bilik. sambil kemas baju, sambil belek badan depan cermin.mau tak slow... kena kemas cepat, notis berpindah keluar dari sri perdana dah sampai. kena kosongkan sebelum 6hb april ni. tengah usya2 jugak rumah sekitar kl or pekan. kak jat dah hantar sms, kata jgn susah hati, boleh duduk kondo dia sementara jumpa rumah yang berkenan.

 tapi bik mama mencebik, apa kelasss aku nak duduk ngan lembu! huh... benci la mcm ni, baru duduk sri perdana 4 tahun, dah kena pindah. ct hasmah dulu duduk berpuluh tawun, xde sapa pulak nak bising2... dia mengelamun jauh sambil memikir muat ke rumah baru nanti nak menampung barang2 dia semua tu nanti. kalau nasib tak baik, kena duduk pulak dalam jeriji besi. dia semakin berpeluh2.... on KEMANA ROSMAH MANSOR HILANG?
Anonymous
on 4/27/13


---------

4 ulasan:

Awanama berkata...

bukan hilang bukan lari. dah kene panah di petir!!!!

Awanama berkata...

aaaaaaaiii!!!! u uoll ni lua diga lukok,tu!!!!!! jaganla ngotok idhoola hakkui!!..jhnahngan kow uol menggata2 gegesiiih agulaa! pleeaas aguu mewayuuu,jhanaganla nganggunyelaaa..u uol tamaham..atiinyee tewusik atii aguupown tewusikk,

samm berkata...

terima kasih tt atas kunjungan ke kuantan sebentar td..rakyat kuantan sudah tidak sabar menunggu tarikh keramat 5mei.smoga allah permudahkan sgalanya amin..

Awanama berkata...

Lepas PRU ni kita tunggu Najib nak umumkan tender terbuka untuk sesiapa nak pakai Kak Ros..,
Jual orang lagi untung dari jual unta...