Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 28 April 2013

TENGKU FRAUD MULA GELABAH










TENGKU FRAUD


BERITA TER NOWW
 DARI PUTRAJAYA
arahan TERNOW dari JPM
mulai senin ini semua pekerja di putrajaya
tidak ada lagi OT pada 5 Mei hari mengundi

hanya staff yang dibenarkan sahaja 
boleh masuk ke dalam kompleks
ada KAD KHAS pada hari tersebut.

KENAPA BAGINI?
persediaan untuk bakar dokumen?
persediaan untuk lari?

NOTA
kali ini kempen terhebat di putrajaya
sesudah ribuan datang menyambut nik aziz
tengku fraud gelabah
terus bawa anak lelkai iskandar kutty

------

6 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Jangan lupa klia dan lcct......KASI TUTUP.

Tanpa Nama berkata...

Muka ni bukan rakan kongsi vincent tan, tapi muka ni keldai vincent tan.

Tanpa Nama berkata...

trik sama yang mereka pakai lepas kalah selangor kedah perak damn penang...
Tak nabi kerajaan Pakatan ambil alih sehingga semua dokumen salah laku mereka dimusnahkan.....

Tanpa Nama berkata...

Mamat ni tengku fraud ke atau klon Mat Gaddafi. Alamatnya dia akan mati macam mat gaddafi juga, mati dalam longkang bila Putrajaya ditawan! kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Ah TT,
Bukan sja kawal klia,lcct, sempadan2 utara dan selatan, kita pun mesti kepong rumah2 pencuri 2 halang mereka buat style 'david copperfield' Tahan semua ahli keluagra mereka sampai kerajaan baru ambil alih KDN .
Kalau mereka nak bunuh diri biar lah.

Tanpa Nama berkata...

dah nampakkk........strategi BA

DAP serang Johore...
PAS serang Putrajaya...

PKR takluk Pahang......

dan Harun Din jampi Perlis..kahkahkah