Rabu, 18 Disember 2013

INI BUKTI KELAS A
KOMENTAR TUKAR TIUB
sah dan saheh
konfem dan teat
mat sabu termasuk ke dalam
senarai cool tukar tiub

Dikait Syiah, Mat Sabu tetap 'cool'
SHAH ALAM - Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu menyatakan kelewatannya bertindak apabila dikaitkan dengan isu Syiah kerana mahu kekal "cool".

Bercakap kepada Sinar Harian dalam wawancara khas semalam, Mohamad atau lebih dikenali dengan panggilan Mat Sabu berkata, apabila dirinya dikaitkan dengan fahaman itu, perkara pertama dilakukan adalah tidak boleh melatah dan perlu berbincang dengan individu yang lebih arif mengenainya.

"Saya orangnya jenis "cool",  saya kena berbincang dengan peguam dan benda ini bukan benda perlu melatah apa-apa.

"Saya pun sudah sebut dah tajuk ini (dalam sidang media), biarlah ia di mahkamah, baik kita cakap benda lain," katanya dalam temu bual yang diadakan di pejabatnya, semalam.---------

6 ulasan:

Awanama berkata...

title yg tidak dapat disangkal lagi..cool...we never walk alone...kita geng ....kita kawan...kah kah kah..woit..nak tanya ni...jgn marah...ada nampak panglima tai kam tak...? kah kah kah

Aidil berkata...

Abg mat cool. memang terbaik. pihak sebelah sana dah menyinga tapi abg mat tetap coooll.. :) -blog -

Awanama berkata...

DEAR TT,

U R RIGHT!

MAT SABU IS A COOL PERSON!

WAY TO GO!

Awanama berkata...

mat Bronson cool..........

Awanama berkata...

Anugerah paling cool tahun ni xlain dan xbukan abg mat sabu yang mempunyai beribu fahaman(kata umnuu)..hahahahahahaha...dia la komunis.dia la sosialis.dia la syiah.dia la freemason.dia la ayah pin.dia la ..smua lah senang citer..apa2 pn.akidah beliau tetap satu..salut abg mat..mat branson.cool sepanjang zaman..

Awanama berkata...

Cool at one side making hot to another side. Congratulation! He deserved it.