Jumaat, 15 Ogos 2014

SEBAB SEBENAR WAN AZIZAH DITOLAK





'Kami tolak Azizah, tapi bukan sebab wanita'


Setiausaha Agung PAS  Mustafa Ali berkata, pihaknya telah menyatakan sebab kepada PKR mengapa parti itu menolak  Wan Azizah Wan Ismail sebagai menteri besar Selangor.

Bagaimanapun, Mustafa berkata, sebab mengapa Wan Azizah ditolak tidak boleh didedahkan kepada umum buat masa ini.

Ketika ditanya sama ada Wan Azizah ditolak kerana beliau seorang wanita, Mustafa berkata: "Tidak".

"Tidak, tidak, bukan kerana gender.  Bukan gender. Kami bukan sexis."


"Kami tolak  Wan Azizah kerana seluar dalam dia sempit. Kami bersetuju dengan  sesiapa sahaja yang memakai seluar dalam sais 75. "

" Ini soal akidah seluar dalam. Kita tidak boleh pandang ringan hal ini":



--------

21 ulasan:

Awanama berkata...

tertipu!!! Undi pertama n akhir kpd pas pru13!!! Lainkali sangup undi umno drpd undi pas!!!!

Awanama berkata...

lawak sungguh stoppa ali ini...

agak agak sudah cuba pakai seluar dalam 75 tutup kepala nya , nak jadi captain america kot !

orang orang PAS ini bukan betul pun , rata rata bahalol poyo pulak tu.

tok guru hisham dan tok guru hardy boys cuba lak pakai seluar dalam azizah , mana tau boleh bubar parlimen tuk PRU14 ?

Awanama berkata...

Bodoh. Dasar umno. Dulu kemain backup Stopa Ali. Sekarang dah pandai main isu spender. Bolehlah kalau cakap PKR=Umno. Masa sayang semua buat tak nampak.
Tapi takda pulak orang Pas duk cakap ais krim Azmin Ali dan buntut Anwar Ibrahim.

Awanama berkata...

seluar dalam putih.....
aku takpakai seluar dalam....
kah...kah...kah.....

Awanama berkata...

Betul...soal seluar dalam soal aqidah!

Apa cerita kes Mustafa Ali buat sambal?

Sodap bro...buat sambal!!!

Awanama berkata...

PAS mungkin segan nak lebih ketara lagi bahawa ajaran agamanya menuntut tiada insan yang mempunyai faraj dan telah bermenopos betapa tinggi integretinya, pendidikan dan tiada pengalaman rasuh tidak boleh memimpin baik menjadi imam atau MB tapi tidak menyedari yang Pakistan, Indonesia dan Bangladesh wanita dibolehkan.

Awanama berkata...

lawak ug

Awanama berkata...

apelah makin bangang ko ni..
mmg cacai najis btul lah..desperado

Awanama berkata...

Sian tengok hisamudin..dah lah tua tapi perangai macam budak2.

Awanama berkata...

1.ish!!takkan wan azizah boleh jadi MB!!bini jadi MB!laki masuk penjara kerana liwat!!
2.lainla kalau ini berlaku di negara kapiaq!!!!itulah realiti penolakan wan azizah oleh Pas!!!
3.kah!kah!kah!!

FOUR WIRE berkata...

Dalam kemelut isu MB Selangor ni, stopa tk perlu buat lah canang sana sini..
Kes kau yg sudah senyap sila keep silent

Awanama berkata...

Stopa ali dh kena checkmate, apa nak layan lagi!

Awanama berkata...

Cibai punya TT
Hang punya spender citagong mari ka ada Saiz 75 pelbagai?
Kalu nak membongak pong agak2x la

Awanama berkata...

Tengok lah dunia sekarang
Su agung main pompuan
Keluar video nama stopa shot
Tak malu cakap pasal orang
Kah kah kah

Kalau bodoh boleh ajar
Kalau stopa payah sikit
Kah kah kah
I rest my case my stopa

kezya wulandari berkata...

Hy ini kunjungan pertama saya diblog sobat , blog yang bagus dan Informasi yang sangat bermanfaat...thanks

Amuraria berkata...

KAH KAH KAH! ABU !

Awanama berkata...

Hisham Rais blogger pecah tiub kata akan trus sokong Dr wan Azizah sebab dia x serupa langsung itu Faekah yg kurang seks.. Hisham Rais sendiri pun terlebih seks jugak.. tapi bukan nya seksi mahu pun seksis.. ini akidah seks ke..?

Awanama berkata...

kah kah kah kah kah....

Awanama berkata...

Stopa gila betina adat boleh terima..bahalul tu gila buntut sipol x boleh terima akal. W.azizah ditolak krn x berkemampuan dr segi kemutan. Kah..kah...kah khas utk penyokong pkr

Awanama berkata...

Seronoknya dpt mb pompuan...gold medalist medical dr Ireland... Bkn senang bros nk dpt tu: doakn sgor maju dbwh kepimpinn jijah yg tk pakai spender saiz 75

Johan berkata...

wakakakakaka.