.

Sabtu, 5 Mac 2016

DARI FACE BOOK







FACE BOOK



Mohd Zulhilmi to Tukar Tiub
14 hrs

Pundek lah ko..xde prinsip punya org..politik punya psl sanggup telan taik yg ko buang..bangang..


 
Tukar Tiub, betul la orang cakap kau langau politik.


ISA zaman sapa oi Tukar Tiub?


Aku dapat simpulkan hari ni, pembangkang hanya jeles sebab tak dapat kuasa. Kalau dapat kuasa nanti perangai sama ja macam najib Dan mahadhir. Depa bukannya serius nak ubah sistem. Lepas ni boleh la kita tengok Tukar Tiub jadi CEO PTPTN, pengerusi PLUS, ahli lembaga SYABAS.

-----------------

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Politics is like sex.if you don't like it maybe you are not good in it.

Kadang2 diatas,kadang2 dibawah.kadang2 berdua.selalu juga bertiga.

Yang paling cikai bersendiri.

Tanpa Nama berkata...

Keterbukaan dan kesediaan untuk bersatu dan berpisah adalah tahap kematangan yang tinggi. Saya sokong TT dan alasannya dengan konsep united front

panglimo potaseh berkata...

Masa Chedet ada kuasa dolu dia selalu menibai TT .. TT pula yang terdaya oleh nya, hanyalah melecut carut pada Si Mamak Kuti ni. Di dalam satu ruang masa yang lain didapati mereka berdua ini berhadapan dengan musuh yang sama. Musuh ini tersangatlah jahat lagi pembelit. Jadi pikirkan lah sendiri apa yang perlu dilakukan pada musuh jahat ini .. atau menyelak buku cari makne apa itu meludah ke langit.

Tanpa Nama berkata...

Teruskan usaha anda tukartiub. Terbaik. Abaikan Macai si pemakan dedak.

Tanpa Nama berkata...

Inn syhaa allah muga dpt kurangkan faedah pinjamam ptptn....dpt hapuskan semua tol bt warganegara malaysia.jk jd ahli lembaga syabas dpt kurangkan 80% bayaran buat penyokong jatohkan najib.... Tp utk ahli umno kna byer penoh.... Nk byer nil air syabas kna tunjuk kad ahli bukan umno BN.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Sah ni Fb SRP Or LCE...
Kenapa TT baca entry LCE...
Jangan baca, jatuh prestige...
KaH kaH kaH

Tanpa Nama berkata...

Lawan penguasa bukan lawan penguasa yang dah pencen...

Tanpa Nama berkata...

Semua orang bukan sama kan

Biasa lah

Ada BODO

Ada TOLOL

Ada BENGAP

Ada BANGGANG

Tapi SEMUA Melayu lah

Biasa lah

Nasib baik ada BANGLA

Tanpa Nama berkata...

Nak jadi anak muda.. tapi tiada seni melawan.. akhirnya kena panggang dgn Rosmoh..

Tanpa Nama berkata...

beginilah. terus terang gua ilang respect kat ko. prinsip tetap prinsip. skrg betul lah. bila mahathir join pembangkang, maknanya vincent tan dah mula pakai serban. babi sudah boleh terbang manakala ikan tilapia slow slow kayuh basikal..

Tanpa Nama berkata...

Peduli apa,janji hidup rakyat tak tersepit,siapa prrintah tak kira politik cap apa pun,janji no gst,no ptptn,brg2 murah,no rasuah,no pendtg yg merimaskan,matawang pulih dan Ekonomi negara pulih dan yg paling pasti no more menteri2 yg banggang!!