.

Rabu, 23 Mac 2016

NAJIB BUAT TEATER MARAH
NAJiB BUAT

TEATER MARAH

Kecewa kes seleweng RM100 juta, PM ikrar tindakan tegas

Najib melahirkan rasa kecewanya dalam kes penyelewengan membabitkan rasuah lebih RM100 juta oleh pegawai kanan kerajaan di Kementerian Belia dan Sukan dan berikrar tindakan tegas menanti mereka yang terbabit.
“Saya memandang berat kes penyelewengan melibatkan pegawai kanan kerajaan di Kementerian Belia dan Sukan yang kini dalam siasatan oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia.
KAH KAH KAH

SUDAH  POP

JADI FESHEN

KJ BUAT TEATER

NAJiB PUN BUAT

DUA DUA LANUN

BUAT LAKONAN

TEATER MARAH

KAH KAH KAH

LANCOW TEATER

KAH KAH KAH

--------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Wayang kulit

Tanpa Nama berkata...

Perampok marahkan penyamun, penyamun marahkan penyangak, penyangak marahkan pencuri.

Wal asal balik hasil..wal hasil balik asal..dari atas hingga kebawah...kakitangan kerajaan.. kesemuanya kaki balun.. kaki kebas.. kaki rembat.. kaki penipu...kaki pusing...sudah menjadi rahsia umum..

Yg seronoknya.. berbuat muka cengei (org utara kata). Ini mmg perangai keling yg diwarisi melayu yg berasal dari muntah lembu.. kahkahkah..

Al melayu berperangai keling.. Al keling sembah lembu...sama2 berbuat muka marah.. yg penting Polis SPRM dan segala apparat semua kowtim cover mengcover.. pejabat agama, pejabat mufti, pejabat zakat.. sama2 bahagia dijaga Tohan..

Kalo pemimpin pembangkang...atau rakyat bawahan...sudah lama muka masuk surat kabar.. Ini sbb sokong gerombolan...kroni menteri...ada kaitan dgn penyangak atasan...sumer cover dan kowtim baik punya..