.

Selasa, 3 Mei 2016

BETUL KE DAH SELESAI





BETUL KE

DAH SELESAI

ENCIK?



Isu MB Terengganu selesai, masa untuk bekerja

JERTIH - Menteri Besar Terengganu, Ahmad Razif Abdul Rahman menyifatkan segala kekalutan dan isu yang berlaku di negeri ini telah berakhir.

Justeru itu, beliau mengulangi kenyataanya semalam yang mengajak semua kepimpinan negeri ini terus  bergerak ke hadapan dan bekerja untuk kebajikan rakyat.

“Yang mustahak kita perlu kerja secara bersama dan terus memastikan perkhidmatan dan apa kerja kerja yang kita buat adalah untuk kebaikan rakyat,” katanya.

KAH KAH KAH

woit

dah selesai?

tapi mak encik

nak panggil apa?

cik puan ke?

atau encik puan?

saje tanya

jangan marah

kah kah kah

TAHAN LAMA

-------------

4 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Incik lu punya Laja manyak jahat lo .. suka-suka talik lu punya latok .. bulok siku ooo. Atau apa sebenarnye sulah belaku .. kasi celita lah .. tapi gwa ada lasa ini mesti Najib punya hat .. butot ka incik. Cilaka negeli kaya lakyat miskin .. lagi celita mau tolong kebajikan lakyat jelata pon.

Tanpa Nama berkata...

bebudak boleh terima duduk DIAM jadi MAT DOGOL saja ke

boleh ke Datok Seri REPORT pada ENCIK saja

baik tak payah ambik DARJAH sampai LCE cukup le

kalau MAT MAT duduk diam jadi MAT DOGOL toye lah OTAK dan KONTOL MATI PUCUK

baik panggil PRN baru pilih COMMANDER in CHIEF , bak kata OBAMA

kalau jadi MAT DOGOL elok saja ikut GENG

Mat BOROI

Mat Kopiah

Mat LAHAP

Mat KAMPAU

OH MY LOL , kata DONALD TRUMP !!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Mat razif will walk in shame sama mcm bosnya yg dia cium tangan tu.selamanya bergerak dibalik bayang hutang n derma.sultan sudah bersuara krn ada ss1 yg tak kena tunggulah rakyatnya akan lakukan selebihnya.Tmj kata kpd geng najib Tuhan kamu bkn najib tp Allah.bangsa johor bangsa trg bangsa n9 bangsa semua negeri akan bangun bersuara menegak keadilan.mungkinhanya akan tinggal bangsa pahang yg sungainya sudah kering.mat razif kalau masih ada muka berundurlah jgn jd mcm najib dia ada penjara menanti.sultan bersama rakyat.najib bersama hutang dan rosmah.

Kutu Brahak berkata...

Bermakna... anak Said sudah kalah lah pasal semua dah selesai..! woi anak Said.. kah kah kah