.

Ahad, 29 Mei 2016

BINI MACAM AKU





MELAYU TABOO MACAM MACAM
Budah tu baru nak up TT.. baru 24-25.. Ko dah dekat 70 dah.. cari yg sekufu.. Budak melayu ni.. ragamnya camsial.. baik jadi cam aku.. bini cina..sporting giler.. nak gi berbogel kat private island pun ok.. bikini biasa dlm rumah.. senam ngan yoga.. biasa2 ja.. kasi langsing melidi.. baca quran, lebih baik dari aku yg islam sejak lahir.. 

Melayu kalu.. taboo mcm2..unnecessary taboo sumer kluar..camsial jer.. Mmg aku cari bini yg best dan open.. tapi xla jumud sgt.. takat gi Ibiza bogel2 nudist tu..xder problem boh.. on SIAPA VAMPIRE INi?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/28/16


-----------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Melayu kan Malas tu aebab BAHALOL

Kalau BINI CINA memang untong sedap lah

Badan di jaga cantik walau tembam

Mana nak sama Melayu , lepas kawin ngentot badan macam KERBAU paling teruk jadi BADAK


Melayu pulak lahap nak free saja

Kalau tak jadi SAPUMAN , tengok lah jadi nya MAT KOPIAH

Nak BILYON BILYON gila nya sampai sanggup jual agama macam jual serban macam MAT SERBAN KILO

Bahalol saja lah

Tanpa Nama berkata...

calaka lu org..lu kuarkan gambo mcm ni..nnati ada org g booking tiket flight..cuba cek2, mana tau ada org tinggalkan vellfire kat klia..gua ada pengalaman tu di bulgaria..tempatnya lu org cari sendiri..bogel2 pun takda org buang anak..sementara masih hidup ni nikmatilah wahai kluk klak..lepas tgk, taubat la..bukan org tau pun kalo menyorok dlm jubah.umpama warga saudi..ketika disaudi segala benda haram, naik je kapal terbang, semua jubah semua purdah hilang..yg ada adalah solekkan cantik dan berseluar pendek..ibarat timur malaysia, kelantan..nak buat jahat tak bole dikelantan sb suci muci dan ci ci ci..nak buat jahat kena keluar dari kelantan..sb tu kelantan perlu dihududkan..baru la ngam dgn pepatah, kelantan negeri serambi mekah, mekah negara saudi..saudi bunuh warga yemen, saudi mendanai ISIS, warga saud mabuk2 suntut2 diluar saud..ini bukan fitnah..ini pengalaman gua..wine alcohol perempuan perlu dipuaskan sebelum ramadan datang..ramadan dtg nnt, bykkan tido dan shoping dari lepas waktu isyak sampai syuruk..lagi sekali, ini bukan fitnah..ini pengalaman gua..