.

Ahad, 1 Mei 2016

JUAL AGAMA AYAM




NAK SENANG JUAL AGAMA
Islam agama takdir dan syukur..bukan agama keras dan tegas..hidup malas berusaha sengkek dan miskin..bersyukurlah..sudah takdir kita hidup susah..org laen kaya sebab rasuah..bersyukurlah..sudah ditakdirkan dia kaya..kita miskin tp masih bernyawa..

Nak idup senang paling mudah jual agama..knp?? sbb zakar naik ckp org ada agama ni xberfikir..org xde agama ni dorg berfikir..tu sbb org jual ayam terapi al-quran mahal pun beli..percaya ada kelebihan..lg baek kau rebus je al-quran pastu minum airnye..bodoh.. on JUAL AYAM AGAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/30/16

Ayam terapi ayat Al Quran? - Dr Danial

video-agama.blogspot.com/.../ayam-terapi-ayat-al-qur...
Translate this page
Sep 2, 2014 - Elokkah menjual barang dengan dipromosikan bahawa barang itu telah dibacakan ayat Al-Quran? Tidakkah itu seperti mengkomersialkan ...

Ayam Pun Diterapi Al Quran, Jadikan Islam Begitu Sempit ...

qasyahfulmalayworld.blogspot.com › terkini
Translate this page
22 hours ago - Ayam Pun Diterapi Al Quran, Menjadikan Islam Begitu Sempit?: PENGGUNA. Kini timbul pula “ayam terapi Al Quran” sehingga boleh dijual ...

Ayam Terapi Quran Ghega Dua Kali Ganda Taktik Peniaga ...

toknek.com/.../Ayam-Terapi-Quran-Ghega-Dua-Kali-...
Translate this page
13 hours ago - Ruqyah merupakan istilah digunakan untuk perubatan alternatif berunsoq Islam, antaranya menggunakan ayat al-Quran. Peniaga ayam terapi ...

pelaris bisnes: ayam terapi Al - Quran pulak dah ... - Isu Semasa ...

mforum.cari.com.my › Forum › Semasa › Isu Semasa
Translate this page
Aug 14, 2013 - 25 posts
pelaris bisnes yg terbaru... ayam terapi Al - Quran pulak dahh ... kejadian berlaku di Kuala Ketil,Sg Petani,Kedah.


-----------

3 ulasan:

paskiniCHAIpunya berkata...

Jual agama lagi untong dari 1MDB...bayar saja ribu2 dpt air zam2 dan kurma...guna air lior antar budak tahfiz bayar haji orang mati...yang hidop tunggu lagi 70 tahon baru masok list...tak ada audit, sprm, ketua twitter, gabenor bank, AG dan rakyat akan tanya mana duit pergi...Tahfiz jalan pergi Dubai@Hawaii tak siapa tau? Tahfiz pergi Haji berbelas kali sorang2... yang list TH berjanggot tunggu sampai tua baru dapat title Haji...apa ada hal? Jual agama di Malaya boleh claim mimpi Nabi woo..muka Nabi pon tak tau ntah jumpa arwah Ayah Pin...kahkahkah!

panglimo potaseh berkata...

Beragama Islam dewasa ini macam striker bola .. apa yang penting adalah jaringan gol .. permainan yang cantik, disiplin dan teratur tapi takde gol, tak de gunanya. Macam tu lah agama kita .. agama dah jadi bahan dagangan, alat untuk raih kuasa dan perlindungan .. lepas tu tobat .. tobat yg terbaik adalah pada napas terakhir .. yahoo entot-entot disyurga.

Tanpa Nama berkata...

jual ayam amenda..ayam sekarang ni tengah stress sb el nino..ular masuk sekolah..budak2 sekolah jadi histeria..ni sume tuhan punya pasal..ketika 1mdb ni, ayam thailand jadi mahal, ayam cina dah tak percaya kat malaysia sb mh370..yang berkuasa bukan ayam tapi si badak rosmah..kerana badak najib kehilangan telur..