.

Isnin, 23 Mei 2016

KES NAJIB MAKIN BERAT




UMANG AIII

RAMAI BONAR


KOMENTAR
jumlah 50 cawangan
adalah terlalu banyak
malah jika 1 cawangan pun
maknanya cukup mendalam
ini hanya berlaku dikedah
kita tahu ada dua undi
anti najib di macang kelantan
di johor belum ada berita

malah cubaan nak jatuhkan
mb johor dikatakan
khalid nordin gagal mengawal
undi terajang najib dari cawangan 

negeri negeri lain
belum ada berita

undi tidak percaya pada najib
undi tidak percaya terhadap presiden
tidak pernah terjadi
belum pernah diusulakan
ini orang puteh kata UNPRECEDENTED
tak pernak berlaku


Mukhriz: 50 cawangan Umno Kedah usul undi tak percaya Najib

Bekas Menteri Besar Kedah,  Mukhriz Mahathir mendakwa 50 cawangan Umno Kedah telah membuat usul tidak percaya terhadap presiden parti Najib pada mesyuarat agung tahunan masing-masing.
Mukhriz  menyenaraikan nama cawangan terbabit di Facebook beliau yang didakwa turut meminta pemilihan parti diadakan tahun ini.
"Mungkin ada lagi cawangan-cawangan yang buat usul yang sama tapi tidak melaporkannya.
"Jumlah cawangan ini tentunya akan dikatakan terlalu sikit berbanding jumlah cawangan Umno di Kedah.
"Tapi belum pernah dalam sejarah kita ada usul-usul seperti ini diluluskan oleh begitu banyak cawangan-cawangan Umno.

KAH KAH KAH

najib parah

FBI sedang cari

cawangan lulus

undi tak caya 

ini kes berat

kah kah kah

madey terus

serang lagi

kah kah kah

TUNGGU MASA

-----------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

MAT LOL lupa

MAHAFIRAOUN zaman nya saja pakai Spender Emas


MAT LOL bangga bilyon bilyon tapi zaman MAHAFIRAOUN saja spender emas sudah bilyon bilyon duit sekarang

Ada ke SAPUMAN nak tunjuk terrer dengan MAHAFURAOUN

Bebudak tu nak Raya kan

Biasa lah MELAYU LAHAP FREE

Bagi saja bilyon bilyon senyap lah tu

Bukan bende baru pun

Tanpa Nama berkata...

50 cawangan ni mcm hot hot chiken shit je..masing2 tunggu beg birkin atau duit dari kopek big rosmah.. baru 50 cawangan umno, bersih je 500,000 org demo jalanraya suruh najib letak jawatan.