.

Rabu, 25 Mei 2016

SIAPA SI DIA INI?




TWITTER


Jumpa pak semalam. ☺


SIAPA VAMPIRE

NAK BERKENAL

JIKA OKAY

LEBIH DARI ITU
----------

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bahaya. Dlm gambar pun dah terbukak butang seluar.

Tanpa Nama berkata...

Baguih punya bro tukar tiub.. nampak pusat kat perut tu baguih punya.. hahaha

M.N.Hasnal Bakiyah berkata...

Mmg secocok la tu bang...
Apa lg

panglimo potaseh berkata...

Apo lak tu .. tingga sokorek jo aiskrim eeaa. Bukan main TT nyendeng jo. Kok jadi hemdulillah .. dapek kito nenggok TT Junior.

Tanpa Nama berkata...

Haha.. jgn lupa sarkot ya..

Tanpa Nama berkata...

Apo bincek ehhhh..sojak balik mahkamah makin laku lak deh..kalau muko gagalis bukan org xkona..kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Ikut ilmu simbolik aku, org tua tu dh ready, butang baju dgn butang sloar tu mmg sengaja dibukak nak nmpk seksi...Dan amoi tu pulak pegang aiskrim yg dh nak habis, ertinya sekali aku ngap jer wakakakaka....
Anyway kata omputeh don let de gud ting gon wit de win hahahaha

Nik Ahmad Shah berkata...

Baru makan ais kream....dah nampak pusat n butang tercabut........

Tanpa Nama berkata...

Bila lagi nak maaok nikah

Baru lah halal

Tangan pompuan tengok macam SUBOR

Buat anak mantap

Tak perlu BILYON BILYON lah

Nak duit kita boleh bagi bila bila saja

Bagi tau OK


Jangan cari TUNGGAO dalam semak tau

Jangan jadi macam MAT LOL kat Pelabuhan Anak KONTOL dulu dulu

Tanpa Nama berkata...

steam ka?
tercabut butang...........

Tanpa Nama berkata...

taktik nak keluar dari list gagalis nih. takkan menjadi!

Tanpa Nama berkata...

hang dah buncit kah TT?
control sama makan tu

Johan berkata...

memang terbaik ni bro TT. apa lg, sambar la. wakaka