.

Rabu, 8 Jun 2016

KAHWIN DENGAN BUDAK KECIK







 KENA 25 TAHUN


Richard Huckle dipenjara seumur hidup


LONDON: Pedofilia British yang menjadikan kanak-kanak Kristian miskin di Kuala Lumpur sebagai mangsa nafsunya, dijatuhi hukuman penjara seumur hidup dengan tempoh minimum 25 tahun. 

Hakim Peter Rook yang membacakan keputusan, mengarahkan Richard Huckle menjalani 22 hukuman penjara seumur hidup secara serentak selepas mengaku bersalah merogol 22 kanak-kanak.

"Anda mencari mangsa terlalu muda tanpa ada perasaan belas kasihan. Anda menyasar kanak-kanak miskin," kata Rook.

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/161527

Pedofilia: Richard Huckle Dipenjara Seumur Hidup – MYNEWSHUB

www.mynewshub.cc/.../pedofilia-britain-richard-huckle-dipenjara-s...
Translate this page
1 day ago - LONDON – Pedofilia dari Britain, Richard Huckle, dijatuhi hukuman penjara seumur hidup selepas mengaku bersalah terhadap tuduhan ...

Huckle dipenjara seumur hidup - Luar Negara - Utusan Online

www.utusan.com.my/.../huckle-dipenjara-seumur-...
Translate this page
Utusan Malaysia
21 hours ago - LONDON 6 Jun – Pesalah pedofilia, Richard Huckle yang juga warganegara Britain dijatuhi hukuman penjara seumur hidup selepas didapati ...

Huckle dipenjara seumur hidup - Luar Negara - Utusan Online

www.utusan.com.my/.../huckle-dipenjara-seumur-...
Translate this page
Utusan Malaysia
1 day ago - LONDON 6 Jun - Pesalah pedofilia, Richard Huckle dijatuhi hukuman penjara seumur hidup selepas mengaku bersalah atas 71 pertuduhan ...

YANG DIBAWAH
KENA PENJARA
BERAPA TAHUN?
SAJE TANYA
JANGAN MARAH

BERAPA TAHUN?



BERAPA TAHUN?



BERAPA TAHUN?


----------

4 ulasan:

DIdi kota belud berkata...

Heheheheheh.. Kat UK... rogol.. Kena tangkep... Penjara seumur hidup.... Kat tempat aku.. rogol..kena tangkep ke idak.. Boleh jadi menteri seumur hidup.... Kakkakakakakaka ...hebat tempat akukkkkk.....

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha

Kenapa nak tengok jauh jauh nun

Belakang rumah sendiri pon ada

Kawin bilyon bilyon pulak tu

Duit engkau duit aku

Duit aku aku punyea lah

panglimo potaseh berkata...

Sebelum ngontol bini ajak main .. sep sep seep bum bum buum dulu, lepas tu baru dapat ngontol .. lepas ngontol bini nak jajan cikedis pulak. Malam bini ngompol .. ialah bebudak. Bini baru je nak tumbuh bulu laki pon kiok. Untuk pengatahuan, penduduk negara Afghanistan punya usia hayat paling pendek didunia purata 47 tahun je. Usia pendek ni mungkin disebabkan berperang dan melayan isteri yang baru nak tumbuh bulu .. kah kah kah.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Bikin di kL...kena hukum di London...
Go head gostan...kita negara
Corn Cake