.

Khamis, 21 Julai 2016

BERBANGGALAH WAHAI BANI MELAYU




BANGGALAH

MALAYSIA BUAT

REKOD LAGI

HARTA PALING

BANYAK DISITA

DALAM SEJARAH

AMERIKA 

LEBIH BESAR

DARI HARTA

KARTEL DADAH

HIDUP MELAYU

nota: gua happi



Sita aset 1MDB AS$1 bilion

Akhbar New York Times sebelum ini melaporkan Jabatan Kehakiman dijangka turut menamakan anak tiri Najib, Riza Aziz dan ahli perniagaan kontroversi Low Taek Jho atau Jho Low, yang namanya sering dikaitkan dengan skandal 1MDB.
Dipercayai saman itu merupakan kes terbesar yang dibawa Jabatan Kehakiman AS.




-------------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Politik malaysia hmm.. dah blh baca dah.. mustahil najib akan kena ape2.. nk dakwa.. nk turun takhta.. xkan ada punye.. kita tengok je le nanti.. sebulan dua citer ni pun lenyap.. amerika ke mana.. sita ke mana.. amerika nk sita tu saje je nk buat citer sensasi.. penyudahnya hampeh.. hiduplah kau najib dgn duit yg bnyk tu.. umur kau pun bkn muda lg.. enjoy le puas2.. tp ingat janji allah itu pasti..renung2kan lah dan selamat beramal...

panglimo potaseh berkata...

Gwa pun heppi. Melayu pecah rekod lagi .. kali ni jumlah harta yg terbesar disita. Melayu masih pengang rekod, Raja teramai, laki PM terboroi, lemang terpanjang, donat terbanyak, pertama ngeliling dunia, ternak jin terbanyak .. memacam lagi lah.

Tanpa Nama berkata...

Padan muko nkau wahai rakyat malaysia yg telan dedak br1m..kau kongsilah sekali duit settled hutang judi..bodohh

Malaysiabaru berkata...

Saya bangga mempunyai pemimpin islam yg catat sejarah di Amerika dan planet bumi

'mengambil' sikit saje duit rakyat utj enjoy

Sultan Najib dan sultan erdogan sudah mariiiii

Di sokong sabry chicky dan bapak penyanyi dafy anak Ahmad sabri

Tanpa Nama berkata...

Can u see now..negara Kapir nak ajar negara 'Islam Harbi UMNO' supaya menjadi negara Islam sebenar.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Bawak Lah ke mahkanah syariah..
KaLu berani cakap benar 4 saksi
Ada ker tak ada...sebab tu Laa tak nak orang kapir campurtangan mesti tak adiL untuk isLang,hiba hina meLayu onLy

Tanpa Nama berkata...

rekod apa ni? Majoriti rakyat di tanah melayu ni x amik pot rekod mcm ni. tanah melayu hanya iktiraf rekod kacau dodol paling ramai, kek lapis paling panjang, jalur sang saka dibina guna penutup botol, mee kuning paling panjang, tudung paling panjang, teh tarik paling panjang, kuih raya paling besar..penemuan2 audit forensik ni semua x amik pot, hadiah nobel ke, brexit ke, tppa ke, dawn raid ke..semua terngangga jika disebut..Sieg Heil

Tanpa Nama berkata...

hah..baru lu tau bro isham..lu ingat lu sorang je bole terkenal dikalangan media barat, pemimpin islam mazhab alusunnah wal jemaah bole buat lebih dari lu..lu jangan jeles..kartel dadah jual dadah je, najib ada dua dada besar dan pendek gemuk..seperti tun razak yg terkenal dgn buku hijau, najib rosmah pun terkenal dengan projek wangnya..kepada prof KKK, sila tukar sejarah lama malaysia dgn sejarah baru..ini la sejarah yg merakamkan kehebatan malaysia dikepalai perdana menteri najib tun razak bersuamikan rosmah mansur.warga pahang bumi merah wajib tahu sejarah ini, warga nogori wajib bangga juga..sila bukukan sejarah najib rosmah and 1mdb ini agar aku bole beli dan jadikan buku sejarah utk anak bangsa kemudian hari..

Knights Templar berkata...

Ada such a thing called Bani Melayu ke Bro ? setahu saya ,,, Tuklisan sendiri pun tak ada ,, identiti pinjam kar arab ,, whats ori about you ?? must ne something kan