.

Isnin, 11 Julai 2016

LARI CELAH KOPEK




LARI 

MASUK CELAH

KOPEK KE?



Laporan Sarawak Report: Mahfuz tanya mana PM, Ambrin

MP Pokok Sena minta tentukan dokumen didedah Sarawak Report itu benar atau salah, bukan siasat bagaimana ia bocor.

Mahfuz Omar mempersoalkan mengapa Najib atau atau Ketua Audit Negara  Ambrin Buang tidak tampil menafikan laporan terkini Sarawak Reportmengenai 1MDB.
Ahli Parlimen Pokok Sena itu berkata, cukup mudah untuk menentukan sama ada dokumen yang berkaitan laporan ketua audit negara berhubung 1MDB adalah palsu atau sahih.
“Hingga kini tiada apa-apa penafian daripada Najib mahu pun ketua audit negara yang mengatakan pendedahan Sarawak Report tentang laporan siasatan 1MDB itu adalah palsu.
CELAH

KOPEK SAPA

YANG BESAR?

SAJE TANYA

JANGAN MARAH


----------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Gambar sape tu tt,fuh besor btl,xmuat tangan , kalau entot tu boleh lemas sesak napas dibuatnya..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

waduh nenen besar banget

tak habis satu malam nenen tuh

udah macam dari german saja

panglimo potaseh berkata...

Dah ado barang sogodang camni pon, tapi masih cari barang cinonit kek luar. Tak cayo cubo terai tanyo Isa Kinzeer dan Dollah Bagindo.

Tapi barang ni dah di odit ko, nak tontukan ini barang benar atau salah. Barang ni buleh bocor ko. Boleh molotup ko .. Kabooooom.

Tanpa Nama berkata...

Ada sesiapa check berat rosmah tak? Mana la tau sebulan berpuasa mungkin dah kurus. Dengar kabar dah turun 70kg.

Tanpa Nama berkata...

celah kopek ada duit. org pompuan dulu simpan duit dlm kopek.dulu2 pun ada hantu kopek, tak caya tanya harun jin.bukan itu je malah, bidadari pun ada kopek.niat je dlm hati nak kopek saiz apa, pasti tuhan empunya alam akan makbulkan insyallah.nak kopek sebesar kim k ke, sesedang altantuya ke, saiz ngam2 ho macam ziana ke, semua tuhan bole bagi.

Tanpa Nama berkata...

sebelah jer setandang nyor belum tentu lemak .. hahaha cilakos tt cerita kopek jd bahan ..