.

Jumaat, 1 Julai 2016

TON TON WEE




TUHAN TANYA
Q and A dari Tuhan. Tuhan tanya? Tak bercita-cita ke untuk mati cepat? Apa taknya kalau Surga sudah confirm menanti kamu. Agak-agak ada Bidadari German tak?

 2:94 Katakanlah : “Kalau syurga negeri akhirat itu telah menjadi hak istimewa untuk kamu pada sisi hukum Allah, tidak boleh dicampuri oleh orang-orang lain (seperti Khafir Harbi yang kamu dakwakan itu), maka cita-citakanlah mati (supaya kamu dimatikan sekarang juga), jika betul kamu orang-orang yang benar”. 

2:95 Dan sudah tentu mereka tidak akan mencita-citakan mati itu selama-lamanya, dengan sebab dosa-dosa yang telah mereka lakukan; dan Allah sentiasa mengetahui akan orang-orang yang zalim itu. 

2:96 Demi sesungguhnya engkau akan dapati mereka itu setamak-tamak manusia kepada hidup (yang lanjut masanya), dan (lobanya mereka kepada hidup itu) melebihi loba orang-orang kafir musyrik. Tiap-tiap seorang dari mereka suka kiranya ia boleh hidup seribu tahun, padahal umur panjang yang demikian, tidak akan dapat melepaskannya dari azab on MENONTON APA MEREKA INI?
Anonymous
at 4:35 PM

FARAJ BERBULU ARI
tuan2 sekalian, dinegara arab saudi pun ada channel porn, ada channel buka2 sampai berlendir..utk student mekah dan madinah baik lelaki mahupun pompuan, jgn jd kura2 dalam perahu.dijeddah, ada warga pompuan bole tak pakai tudung.warga2 amerika ni ditakuti oleh mutawa2 atau polis2 agama. malahan mutawa2 ini pun ada bebini pompuan faraj berbulu ari2 blonde.

jgn nampak alim, jgn nampak janggut panjang tu sunnah..tak perlu ke german untuk tonton porno german, di mekah dan madinah pun ada..aku bagi line, cari cabel tv dari kedai2 paki, kedai2 india atau kedai2 turkey.jgn pakai alim, pakai seluar jean.tunjukkan pasport kita,pasport kita berwarna merah.

 utk pengetahuan umum, mana2 negara yg bukan islam maka pasportnya ada berwarna merah.kalo tunjukkan pasport warna hijau, nanti org2 cabel tv tu taknak layan.biasanya channel yg berdigit 1XXXX..baik sekali je pendaftaran, pastu bole tgk dgn percuma.yakin la, didalam purdah bertutup seluruh badan itu ada juga panties G string,berbulu2,atau hanya on MENONTON APA MEREKA INI?
Anonymous
at 4:20 PM




--------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Disebalik jubah ada siku, lutut, kepala bana dan kerandut buah pelir. Ya, jgn tunjuk alim mcm malaikat, awak tu pun sama, ada nafsu syahwat berahi dgn blondie. Jadi, pakai jeans sudahhhh. Mulut berzikir, kepala bana berzakar impikan bidadari blondie.

Tanpa Nama berkata...

Ayahtullah TT,

Hamba sangat tertarik dengan gambar '2 ekor' di atas itu.

Saekor 'Penjaga Tanah Suci Genting Hiland'

Saekor lagi 'Tetamu Suci Porno German'

kah3

nordin Abu Bakar berkata...

Walaupun hanya 2 komen tapi meriah membacanya ..tersenyum sendirian
Mulut berzikir kepala bana berzakar
Mana la korang dpt ayat ni..kah kah kah

Penjaga tanah suci genting highland
Tetamu suci porno german
Sembilu Menusuk ayat2 ni
Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Bro tt. Ado persamaan antara 2 ekor nih. Yakni kedua2 tangan depa terletak diatas kote. Depa nak habaq depa olarmak yg utamakan perut dan dibawah perut. Kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Aduhai Melayu Islam.
Dari Tadika di asuh hapal tanpa paham.
Ingat aku time kecil dulu belajar melagukan "Ba Ba Black Sheep".
Macam burung kakak tua.
Sepatah habuk pun tak paham.
Kurang-kurangnya "Twinkel2 little star" dilagukan sekali dgn sign language, boleh la visualisekan apa yang tengah kita nyayikan tu.
Time tu, mula la aku serap Ilmu BI, apa itu STAR, World, Diamond dan Sky.
Tapi dari hapalan 99 "asmaul husna", dah sampai tua bangka ni, berapa husna yang kita boleh relatekan?
Tak apa, janji hapal, sebab Malaikat dalam kubur akan soal ini.
(Tak ada dalam skrip atau mana2 dalil, Malaikat akan tanya "apa jadi dengan Zakat Genting atau apa jadi masa sorang-sorang di hotel german?")
Dengan berkat hapalan, nescaya secara spontan nanti kita boleh JAWAB.
Nah... Mudahnya formula Melayu Islam nak by-pass seksa kubur.
Bagi yang selain Melayu Islam, dah tentulah Kafir Harbi, tak yah Q&A dah, komfirm straight to Hell.

Aduhai Melayu Islam.
Dah besar suruh jadi Tahfis.
Kerja MENGHAPAL Quran.
Boleh tangkap kontrak "sedekah pahala baca Quran pada si anu"
Macam karaoke lagu Hindustan.
Sepatah habuk pun tak paham.
Macam message P Ramlee dengan matra "Hai mambang, berdamping lah dengan ku wahai mambang".
Bila mambang (Hantu Jepun) datang BERDAMPING, halau pulak kawan tu supaya pergi tempat lain!!!!
Burung Kakak Tua, langsung tak menjiwai apa yang di kumat-kamitkan, padahal dalam BM pulak tu!! Bahasa Ibunda kita sendiri.
..."kau katakan saja COBAAaaaaN"
Sampai GF kena angkut lari depan mata pun... COBAaaaaN...
Masih tak paham ke firasat tersirat dari tokoh PRamli ini?

Aduhai Melayu Islam.
Baru sekarang aku sedar akan ujudnya cabaran ayat 2:94-96.
Ustas2 serban2 Alamak2 tak pernah/tak nak kupas ke ayat ni?
Pedas Termakan cili ke?
Dok asyik balik-balik ulang bab haram, yahudi, kafir, kentut, berak, zina, khalwat, khawin 4 aje.
Atau... pun sama kong-kali-kong tak sedar akan ujudnya ayat ini?
Untuk golongan kaki sebelah dalam serambi surga, disyorkan, bila ada tanda2 kena penyakit 7 serangkai, tak yah buang masa, duit & karan makan ubat.
Rehdakan aje.
Lagi cepat kiok, lagi cepat kaki lagi satu langkah join masuk serambi.
Kerana Bidadari German dah sedai menanti.
40 tu... jenuh kayuh.
Semuanya halal. tunggang tunggit terbalik macam mana pun sampai terlondeh serban.

Ayoh... revisekan doa panjangkan umur masa kutbah dan sewaktu dgn nya.
Sahutlah cabaran TUHAN 2:94.
Pohonlah sebaliknya supaya cepat-cepat la dimatikan...
"2:94...jika BETUL kamu orang-orang yang BENAR”.

Tanpa Nama berkata...

Porn Jepun aje yang masih berbulu.
(Tak nampak apa, nampak sama macam bikini hitam aje).
Porn German dah lama membotak, dah tak nampak faraj berbulu ari2 blonde.
Ni kena tanya Ton Ton Wee Wee.
Kah Kah Kah

Tanpa Nama berkata...

Manusia ni.. kalo gemok dan boroi wal boyot.. pasti hati dan nafsu xxx dia cukup bermasalah.. apatah lagi daging melilit penuh di muka.. x payah tunjuk alim sembang terlebih arab la ikat serban siap seterika lagi setiap bucu dan lipatannya.

Sembang agama berdegar2.. untuk menipu apa yg ada dalam diri.

usop ali berkata...

abu lahap n abu jahal pun berpakaian macam gini....agak agak korang...camner ek....bilal gak yang Allah sayang....so ingat ingat la...jangan hanya berpakaian sahaja nampak.sunnah....seluruh kehidupan mu pun kena ikut sunnah...baru real...ok la abu...gwa cau cin cau...

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Aneh ...dua bijik buah zakar di gantung dan bergantung tanpa taLi...sehingga bugis mempetatah petitiH kan haL ini