.

Jumaat, 1 Julai 2016

MENONTON APA MEREKA INI?




APA 

YANG SEDANG

MEREKA TONTON

SAJE TANYA

JANGAN MARAH




---------

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Makin TUA makin BUROK !!!!!!

Sudah kenyang LAHAP GAJI BUTA

Pekena PATN TEMPOYAK pulak

Tonton TV GERMAN lagi

Habis semua jadi KAFIR HARBAYWATCH

Sampai JULING MATA

Kan Melayu Melayu tu.... Biasa lah

Ada CINA bayar CUKAI suroh kerja buta tak apa kan

panglimo potaseh berkata...

Kalau nonton sama Tantawi paham je le video apa .. tapi Tentawi cerdik, dia cover anu nya dengan tangan. Mufti tu lom ada pengalaman, perhatikan sampin dia apa yang terbojol tu. Tapi satu hal, Mufti tu tetap dapat kontrol raut mukanya dalam keadaan apa pun.

Tanpa Nama berkata...

Mula2 tonton je pastu tangan seluk dlm seluar gosok smpi melecet.itulah kerja pak lebai serban nih.mcmla org xtau.lepastu pakai serban balik.wirid smpi lebam....tu sbb otak xberkembang.tahap tu je la haid nipas lipas je la yg mrk tau dan mrk minat.lain2 hal lantak p la.janji video German full hd.Kahkahkahkah

mosabit berkata...

melayu ni kalau dah cerai bini talak 3...kalau nak rujuk semula apa diaoang buat....apa lagi cari cina buta laaa...nampakkk...punya terdesaknya melayu cina juga dicarinya.....kahkahkahkah

HALIMI MN berkata...

Menonton bola. German lwn ...

kampong lad berkata...

tok sami pakai sampin?

Tanpa Nama berkata...

Tengok Kafir terjerit-jerit "Fick mich"
Kah Kah Kah.

Tanpa Nama berkata...

tuan2 sekalian, dinegara arab saudi pun ada channel porn, ada channel buka2 sampai berlendir..utk student mekah dan madinah baik lelaki mahupun pompuan, jgn jd kura2 dalam perahu.dijeddah, ada warga pompuan bole tak pakai tudung.warga2 amerika ni ditakuti oleh mutawa2 atau polis2 agama. malahan mutawa2 ini pun ada bebini pompuan faraj berbulu ari2 blonde.jgn nampak alim, jgn nampak janggut panjang tu sunnah..tak perlu ke german untuk tonton porno german, di mekah dan madinah pun ada..aku bagi line, cari cabel tv dari kedai2 paki, kedai2 india atau kedai2 turkey.jgn pakai alim, pakai seluar jean.tunjukkan pasport kita,pasport kita berwarna merah. utk pengetahuan umum, mana2 negara yg bukan islam maka pasportnya ada berwarna merah.kalo tunjukkan pasport warna hijau, nanti org2 cabel tv tu taknak layan.biasanya channel yg berdigit 1XXXX..baik sekali je pendaftaran, pastu bole tgk dgn percuma.yakin la, didalam purdah bertutup seluruh badan itu ada juga panties G string,berbulu2,atau hanya berlubang difaraj shaja.kalo tak jumpa gak, jangan nak mengaku pernah duduk di bumi anbiya..dibahrain bersepah..didubai uae "perempuan langgannya" nampak profesioanal, mcm iklan tv mata biru.susah2 je nak ke germen..

Tanpa Nama berkata...

Q and A dari Tuhan.
Tuhan tanya?
Tak bercita-cita ke untuk mati cepat?
Apa taknya kalau Surga sudah confirm menanti kamu.
Agak-agak ada Bidadari German tak?

2:94 Katakanlah : “Kalau syurga negeri akhirat itu telah menjadi hak istimewa untuk kamu pada sisi hukum Allah, tidak boleh dicampuri oleh orang-orang lain (seperti Khafir Harbi yang kamu dakwakan itu), maka cita-citakanlah mati (supaya kamu dimatikan sekarang juga), jika betul kamu orang-orang yang benar”.
2:95 Dan sudah tentu mereka tidak akan mencita-citakan mati itu selama-lamanya, dengan sebab dosa-dosa yang telah mereka lakukan; dan Allah sentiasa mengetahui akan orang-orang yang zalim itu.
2:96 Demi sesungguhnya engkau akan dapati mereka itu setamak-tamak manusia kepada hidup (yang lanjut masanya), dan (lobanya mereka kepada hidup itu) melebihi loba orang-orang kafir musyrik. Tiap-tiap seorang dari mereka suka kiranya ia boleh hidup seribu tahun, padahal umur panjang yang demikian, tidak akan dapat melepaskannya dari azab (yang disediakan oleh Allah). Dan (ingatlah), Allah sentiasa melihat akan apa yang mereka lakukan.

[2:94] Say, "If the abode of the Hereafter is reserved for you at GOD, to the exclusion of all other people, then you should long for death, if you are truthful."
[2:95] They never long for it, because of what their hands have sent forth. GOD is fully aware of the wicked.
[2:96] In fact, you will find them the most covetous of life; even more so than the idol worshipers. The one of them wishes to live a thousand years. But this will not spare him any retribution, no matter how long he lives. GOD is seer of everything they do.

Tanpa Nama berkata...

2 mangkuk ni tonton gambar german sampai mulut ternganga . sial

Tanpa Nama berkata...

Tengok bidio untuk wee wee kat tee wee

Tanpa Nama berkata...

Cuba tonton muka dia.
Cuba tengok muka dia lama-lama.
Cuba renung muka dia panjang-panjang.
Ngeri siot tengok, macam ada lembaga hitam bulat besar kasar menjelma dari sebalik muka itu!

Tanpa Nama berkata...

Salah org laa Nk tengok lama lama.....muka mufti suuuuk