.

Jumaat, 1 Julai 2016

TAK FAHAM FAHAM KE?






LIM GUAN ENG

DITAHAN

DIDAKWA

ANWAR 

DIDAKWA

DIPENJARA

MUSTAHIL

TIDAK SEDAR

DALAM NEGARA

DUNIA KETIGA

SEMUA JENTERA 

BERKERJA 

UNTUK YANG

ADA KUASA

DI MALAYSIA

SEMUA BEKERJA

UNTUK 

PASTIKAN

NAJIB  MENANG

BESAR DALAM

PRU14 NANTI

TAK FAHAM?

SAJE TANYA

KALAU BEBAL






-----------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau anda seorong kakitangan kerajaaan, tolong jangan beli barang-barang diskaun di Jusco/Tesco/Giant and lain-lain kedai. Anda akan didakwa kerana membeli barang di bawah harga pasaran (undervalued).

Tanpa Nama berkata...

Carilah pula alasan buatan untuk tangkap pula LKS untuk melengkapkan para perosak najib tambah lagi satu mat sabu lepas tu publishkan seluruh dunia yang malaysia mengamalkan demokrasi dengan menyekat perosak negara yang sebenar merosak negara bebas bergerak kesana kemari dengan menekan ekonomi rakyat kecuali yang makan dedak sokong biar rakyat lemas dan tenggelam dalam kepayahan ekonomi seharian mereka.

Tanpa Nama berkata...

MAT BAHALOL nak Rakyat tahu KENTUT tak semesti BUSOK

NAJIS

Yeeeeeeee..... BUSOK lah!!!!!!!


Tapi ada 3 juta TAIK macam mana ??????

Semua 3 juta KENTUT Wangi lah

Tu sebab ke GERMAN cari LUBOK BACIN yang WANGI

Hanya ULAMAK saja dapat sah kan LUBOK BACIN halal tuk di CIUM

Kesian TUN.....

Kenang NAJIS merata rata , TUN di hina

HIDUP TUN !!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Statement tak kena konteks.kita yg nk Malaysia bebas rasuah mesti tolak unsur2 fitnah dan perkara yg menjerumus kpd rasuah. Sikit ke banyak tetap rasuah. Jgn bias. Tolak UMNO BN yg amalkan rasuah dan tolak juga rasuah dikalangan PH. Barula malaysia boleh maju. Jgn kita jd macai...

Tanpa Nama berkata...

sprm mesti tangkap semua penjawat awam. beli barang di TESCO MYDIN etc di bawah harga pasaran.

kalau sprm ada telor laaaa

tapi dah jenis khianat dengan amanah yang diberi. yang benar ditangkap yang laki bini penyamun tak pergi tangkap pula.