.

Selasa, 12 Julai 2016

UCAPAN SELAMAT HARI RAYA YANG SOHEH






TERIMA KASEH
Hahaha..x sangka Tok tt ambil serius soalan aku pasal video raya. dah bertahun komen,baru kali ni Tok tt jawab,bukan satu tapi dua entry pasal soalan aku ni.mcm ni baru betul janji ditepati..syabas la buat video yg canggih,cuma tahun depan kalau ditambah elemen german pornowi dlm video tu nanti mesti lagi menarik..terima kasih Tok tt. kah kah kah on UCAPAN SELAMAT HARI RAYA YANG SOHEH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/12/16
INI JANJI ITU
Tok tt jgn nak ubah isu..hari tu janji nak buat satu lagi video raya,mana video tu?. video yang tak jadi hari tu langsung x stim,gagalis.. jgn bgtau yg Tok tt dah buat video,cuma bagi Jin yg tengok. kalau camtu sejibik perangai mcm Ketua kluster jinnakologis..kah kah kah on BUKAN KARUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/9/16

UCAPAN YANG

SOHEH



8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Haha TT.. cool giler.. ayat terakhir tu sama mcm Tuan Guru Haji Hadi ja.. ya.. x perlu minta maaf kerana x buat salah apa2.. sombong giler perli mat sorban porno german dan din dajjajah tu..kahkahkah..

Woi..dah 60 tahun dah woi.. main mercun lagi..haha

Suku Samdol berkata...

Woit Tuan TT hang sempat cekau mercun dari mana?
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Apalah TT nih! Asyik provok mat serban. Mat serban yang sepatutnya sentiasa cool jadi temper dengar ucapan lu. Aku pula yang gelak. Maklumlah sabar sebahagian daripada iman. Tapi lu buat mat seban jadi marah gile tau! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

Hahaha..x sangka Tok tt ambil serius soalan aku pasal video raya. dah bertahun komen,baru kali ni Tok tt jawab,bukan satu tapi dua entry pasal soalan aku ni.mcm ni baru betul janji ditepati..syabas la buat video yg canggih,cuma tahun depan kalau ditambah elemen german pornowi dlm video tu nanti mesti lagi menarik..terima kasih Tok tt. kah kah kah

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ini Lah kesesatan ajaran syiaH..
Tangan bertasbiH muLut ngata rusmaH
MuLut ngata rusmaH, tangan memetik
TasbiH...hancurkan syiaH.. kaH kaH kaH

DIDI KOTA BELUD berkata...

Ekou mesti kena pulau kek kampung ko ni... Budak main kercun kau sorang yo.. Biasalah...budak jahat.... Hahahahhahahh

Saiful berkata...

Kah222 kah222222 prettttt prettttt dam dim sum selamat lah raya ini tahun...kah222222

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkahkah.aku xpnh dgr yy berucap,ni 1st time aku dgr.kahkahkah.ajer gampang ucapan tt Kahkahkahkah.tt ni mmg pelawak ke. Nk terberak rasenye aku gelak.kahkahkah.ulang2 perkataan sama byk tu nape. Kahkahkah.paling xblh tahan teori tt nak kasi balance kapal terbang tu.kahkahkahkah.cilako kau tt..kahkahkah