.

Selasa, 12 Julai 2016

BERITA SEDIH - JAI MASUK HOSPITAL




BERITA SEDIH

tengah hari tadi
gua bawa jai ke hospital
di universti pertanian serdang
jai kena bisul
ini kali kedua jai kena 
penyakit yang sama
tapi kali ini agak serious
ini kerana bila bisul pecah
jai dikampong dan tidak sedari
lalat telah bertelur dan menetas
maka jai terpaks masuk wad
dari malam ini jai tidur dihospital
munkin selama tiga hari
malam ini jai tidoo seorang diri


HUSKIES INI  CEDERA

BARU LEPAS 
PEMBEDAHAN

PERLU RAWATAN


KLINIK HAIWAN DI UPM
BAHAGIAN ANJING


BAHAGIAN KUCING

NOTA:
bahagian kucing terlalu ramai
jam 4 perang masih ada 30 pesakit
bahagian anjing jam 4;20 semua selesai


------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Wahai Hisyamudin Rais,pelihara binatang haram tanpa tujuan bukanlah sesuatu yang baik dari segi agama.Kecuali engko orang munafik atau keturunan Abu Lahab.

Tanpa Nama berkata...

bila bela anjing tolong jangan ikut cakap anjing
yang paling ponting kita punya perangai jangan jadi
macam anjing
orang kat kalau kiat bela anjing malaikah tak mai rumah
jadi sapa yang bela anjing umur panjang
sebab malaikat maut tak masuk rumah
kalau nak lagi panjang 24 jam disisi anjing
malaikat tak berani rapat
betoi ka ???

Tanpa Nama berkata...

adalah denagn ini disarankan dicadangkan
agar diujudkan satu unibesiti
khas untuk hewan
unibesiti hewan malaysia (UHM)
tt jadi tukang penasehat
ok tak ???

Tanpa Nama berkata...

Cit...anjing kena bisol beria2 bwk g clinic aih..manja sgt anjing tu..org kalo kena bisol pun xyah g clinic..sapu minyak je lama2 ilang...drp tt manjakan anjing baik tt bela amoi sorang...dpt gak entot pree..nikmat tt oi...serban pun blh melayang ni kan pula topi koboi tt tu...lebih nikmat dr pakchucheng...kalo xcaya tt tanya altontonwi...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Bherita Sedih

" Wife falls onto hubby on staircase, both die "
Tapi , bukan Rosmah yang ter-jatuh dan bukan-nya Najib yang ter-himpit sampai mampos.
Itu-lah yang sedih tu.

*Harap Jai the Doggie sembuh chepat.
**Harap juga Rosmah himpit Najib sampai masok gol.
*** Ini harapan , bukan-nya hasutan kakakaka
A Hope is not seditious

Tanpa Nama berkata...

Ingat tadi BERITA BILYON BILYON

Boleh dapat CUTI UMUM

Macam ini dapat MC saja kan

Better than nothing right.....

Suku Samdol berkata...

Semuga Jai cepat sembuh.
Cian Ezi takde teman tido gak untuk 3 hari.
kah kah kah

BTW Tuan TT, Jai dah makin tua ... just in case, dah planning tak nak kuburkan Ezi kat mana?
Mungkin kat kampung kot? Al-maklumlah tanah kat KL mahal.
Bukan nak buat Tuan TT sedih tapi kena gak planning benda2 macam ini.
Be prepared for all possibilities Tuan TT.