.

Selasa, 9 Ogos 2016

BILA - KHAMIS ATAU RABU




PAS AKAN

SAMAN HARI

SELASA ATAU

HARI RABU

SAJE TANYA

JANGAN MARAH



F. BOOK




Tarmizi Mohd Jam added.
1 hr
Jika Najib Razak pernah isytihar nak saman WSJ pada hari Selasa, dah ribuan Selasa berlalu sepatah saman pun tak hantar2, maka bolehlah parti flip flop yg dituduh terima duit RM90 juta itu isytihar saman Sarawak Report pada hari Jumaat, penghulu segala hari. Jgn pulak berwirid dgn skrip tuduhan itu tak ada 4 saksi atau ia hanya agenda jahat kafir, rancangan Yahudi utk hancurkan Islam sbg pendinding retorik. Saman dulu dan bersihkan nama, itu yg tepat. Amacam?





























------------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Orang PAS mana boleh pakai

Tak tanggung jawab lagi

Ada kerja DUN pun ponteng

Mana nak orang , hantu adalah

Tu sebab muka jadi JERANGKONG

Arwah Tok Guru muka nya bersih ber seri saja

Sangat ber beda

Bagai SOTONG KERING sana SELUAR DALAM

pendita muda berkata...

Ularmak2 PIS sedang mencari hadis2 yg sesuai mengikut hukom Hudud PIS supaya membolehkan Saman Kat Sarawak Report pada hari selasa juga,.kakaka,...

Nazrio Dond DoLLa berkata...

90M on PAS LEADER.???

BapaK George BusH
sudah Lama tahu...
RonaLd Reagen
Lagi Laaa...

AdakaH
100m-10m=90M.?
Who tooK 10M.? %
Kikiki kaH

TMTi kata ::::
PAS naK Saman SR
SarawaK Report hari seLasa
MungkinkaH ini derma.?
Siapakah dermawan.?
MungkinkaH ada yg
Sebut ini DERMA
SiapakaH akan sebut
ini adaLah DERMA
aLikeLas Arabiya...

Mari Lihat sejarah.?
BapaK George BusH
Berpidato tentang NWO
New WorLd Order
He say
"""my biG 'idea is . ..."""
On top of that...
He point his finger
on his eye and sky
SubcontiosLy...
He means....
My biG 'idea ["eye dear"]
on the sky...
Comment:::
Itu pandangan PERiBADi aku
Tak Percaya taK KAPiR HARBi
Percaya pun tak KAPiR HARBi
Sedangkan waktu bapak BusH
Sedang bercakap tu Langit
Internet beLum wifi

Paham taK..?
Mampus kita hancur bumi
Hangus hangit terbakarrr

Tanpa Nama berkata...

Kalo Najib yg punya banyak duit dlm akaun dan duit negara sbg modal berbisnes anak bini pun takut nak saman WSJ, inikan pula parti ultra lebai melayu kampung nak saman, modal pun ciputtttt, lu tgk apa Hadi nak mantra 2-3 hari lagi. Beliau terlalu sibuk beribadah sehingga anak bini nak bermesra sehari seminit pun, cukup susah. Nak berjimak pun, sekali sebulan, itupun 3 menit saja jolok2 pancut entah.

Tambah2 skrg musim sakit bisul kat keliling lubang jubo masing2, adehhhh.. tunggu 6 bulan lagi la nak respond. Separuh nyawa woo sakitnya bisul tumbuh ni. Otak jadi biol berserabut berbulan2, hati jadi lagi runsing. Serba x kena cara berpikir.

Tanpa Nama berkata...

PAS berpeluang mencipta sejarah pada julung kali membuat tindakan tanpa U-turn. Tapi nak bgtahu awal2, Sarawak Report berpengkalan di London, bukan Kucing ye. Kena disaid ( decide ) betul2 mahkamah mana nak fail saman, kang buat u-turn pulak.

Tanpa Nama berkata...

Prinsip PAS yg orang awam x tahu:

1. Bagi orang selain PAS, kena ikut cara Islam dan hidup perlu penuh integriti. Perlu diajar bagaimana nak hidup dengan cara Islam.

2. Untuk kepimpinan PAS : Oleh kerana mereka Islam, alim (sendiri kasi label diri sendiri sbb ada degree phd dari arab), automatik mereka terhindar dari segala cela dan tidak pandai berbuat dosa. Penggunaan kenderaan mewah tidak boleh dipersoalkan kerana mereka mendapat rezeki secara langsung dari Allah Taala. Mereka juga adalah wakil tuhan yg tidak boleh dipersoalkan sesiapa.

Ini istimewanya kepimpinan PAS yg asyik mabuk dedak, membuatkan ramai warga awam dan kita pun terasa nak ketawa terbahak2.

Tanpa Nama berkata...

Akan SAMAN pada tahon 2016

Pas akan Saman
Pas ber-janji-manji untok Saman
Mesti Saman...

Tapi Pas ni dia pakai kalendar Islam..
Kena-lah tunggu
Tahon ni tahon 1437
Kau orang tunggu sampai Kalender Islam masok tahon 2016

Tanpa Nama berkata...

Sorry guys. Kena tgk anak bulan dulu

Tanpa Nama berkata...

Hadi akan terus diam. Kalo diberi jawapan pun, mcm biasa, acuh tak acuh ja.

Percayalah. Dalam Islam, penyakit acuh tk acuh ni sudah membarah sekian lama. Baik tok imam kampong, tok imam negeri, mufti2 lagi haramjadah.