.

Ahad, 14 Ogos 2016

LAGI DUA PULUH SEMBILAN HARI






DUA PULUH 
SEMBILAN
BAHASA MELAYU




TWENTY NINE
BAHASA INGGERIS



VINGT- NUEF
BAHASA PERANCHIS



ISHIRINI NA TISA
BAHASA SWAHILLI


------------

2 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Siapakah yang dicari... ?....Adakah.. MO1TANAKA... TIRIGORILA atau SHORTBUFFALO..siapakah mereka... Siasat..?.. Kakakakakakaak

Tanpa Nama berkata...

Kes Saman parti PIS keatas SR.

Meh sini aku tolong ajar mcmana nak spin menjelang hari ke 30:

1.dokumen masih belum siap, ini kes antarabangsa so kami tak boleh draf gitu2 jer macam draf ruu hudud. Kami mesti hati2 jaga hubungan diplomatik dgn UK.
2.tiket kapalterbang ke london habis/ penerbangan batal disaat akhir sebab cuaca buruk/ flight delay.
3.tak jumpa pejabat SR di london/ pejabat dah pindah, notis saman tak dapat diserahkan by hand.
4.kami dah pos notis saman tapi cicir sebab kapalterbang hilang.
5.peguam kami tak sihat.
6. Kami masih berkira-kira.. masih berfikir utk saman SR (alasan ini agak berisiko, simpan utk pilihan terakhir).
7.(cari hadis atau mana2 ayat quran yg memaafkan sesama manusia) putarkan dan ulang-ulang setiap minit dan saat (insyaAllah penyokong pis akan terus istiqomah muliakan pemimpin).
8.peguam kami kena demam denggi.
9.mursyidul am belum beri restu.
10.kami tunggu isyarat dari baginda queen sebab saman ni melibatkan org yg berpengkalan di UK.
11. errrr... tuang guru masuk spital IJN.

Itu antara alasan utk spin, nanti kalau ada lagi alasan yg munasabah aku share kat sini yer. Takbiirrrrr!!