.

Sabtu, 20 Ogos 2016

TAK PERCAYA - LIHAT INI






MASIH ADA LAGI

YANG 

TAK PERCAYA

YANG WAS WAS

SIAPA 

DIBELAKANG

KHALIFAH ISLAM



3 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

mereka membuka sikit sikit
Mereka hanya membuka
sedikit demi sedikit
Barang yg Lepas
Tapi .. !!
Tetapi..
mereka teLah merancang
Ratusan dan ribuan Lagi
fitnaH di hadapaN
Ini hanya untuK
Sedap buaLan kita
Sementara MamaK
siapkan Tea kopi
Kamu percaya buLat2
Kamu teLan n makan
Usus besar usus buntu
Akan keracunan otak mu
Dan menzaLimi diri

Tanpa Nama berkata...

TERANG LAGI BER SULOH

Tapi yang BAHALOL makan DEDAK mana nak percaya

Macam Mat Kedol dan Mak Cik Kiah mana nak kesah pun

Kalau tak Bahalol tak akan hidup papa kedana cium tangan lahanat siang malam

Sama saja

Ada QURAN HADIS sinpan kat Kabinet saja kan

Biasa lah

Kepala Otak !!!!!!

Tanpa Nama berkata...

bukan tak percaya bro ..cuma menggunakan khalifah islam sbg cari makan.kalo tak nak makan apa?belajar di middle east perlukan belanja dan peruntukkan. kalo balik msia nanti takda keje, siapa nak bayar loan, siapa nak bagi kerja.belajar hukum hakam, balik sini pun kerja dgn hukum hakam.belajar utk dpt kerja bukan nak bangunkan manusia atau fikiran manusia. kalo semua org jd kritikal mcm bro isham, nanti perniagaan agama tak laku. disebalik agama adalah ekonomi bro isham oii..tak caya? bro isham bole tanya mufti2 saudi, apa hukum bunuh org yg tak bersalah tak kira la dia kafir ke atau dia islam tapi dihatinya tersembunyi kekafir..hadi pernah kata, hudud yg dia nak buat bukan hudud sebenarnya tetapi adalah akta syariah.maknanya, student2 middle east yg belajar hukum hakam akan ada peluang pekerjaan selepas graduan dari universiti azhar, mekah atau madinah atau lain2..dana dari org2 kaya saudi, latihan oleh cia, peralatan senjata dari amerika si pembuat2 senjata.tempat latihan diturki, ahli2 pasukandari tahanan2 dipenjara saudi yg dihukum penjara seumur dhidup atau dihukum mati, ilmu agama dari pakistan.dipakistan pula, lelaki yg ditolak lamaran oelh si dara, pastinya si dara akan dibakar hidup2..ini lah khalifah islam yg dikatakan islam itu selamat.