.

Selasa, 30 Ogos 2016

TEATER ADA LAGI





TAJUK TEATER

TANGKAP LAGI

KOMENTAR
nak selamatkan najib
habis kena yang lain




SPRM tahan Tan Sri

Pengerusi sebuah bank bergelar 'Tan Sri' ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia bagi membantu siasatan berkaitan kes rasuah dan salah guna kuasa.

Pengarah Siasatan SPRM  Azam Baki berkata pengerusi yang berumur 60-an itu ditahan di ibu pejabat SPRM pada 1.15 tengah hari tadi.
KAH KAH KAH

TEATER MASIH

DI PANGGUNG

KAH KAH KAH





-------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

House, car, party dah rosak bolih di baiki. Kalau 3juta ahli party dan 1juta lebeh civil servants otak dah rosak macham mana nak di baiki.

Tanpa Nama berkata...

Kentut

Kentut

Kentut

Kentut

Kentut saja boleh boleh rakyat pusing jadi benggap

Itu formula orang tua tua kat kampong

Bila dah pening benggap , ambik tak kesah lah

Toyol entot bini orang pun lepas

Melayu.