.

Sabtu, 10 September 2016

APO NAK DIKATO




MILAH DAH KAHWIN
Eh boto tu tt, kau sebagai otai jauh pandangan dan luas perjalanan mosti lah bersedia untuk segala kemungkinan, tuan guru haji hadi jadi best friend forever dongan tuan amnu haji najib, mahathir jadi bff dongan anwar, nurul izzah kawin dongan ekau, ehhhhh..... 

Jadi tormasuklah ekau kono sedia dongan kemungkinan ahli exodus lalu haji najib bertigo dongan hisamudin husin dan adnan putarjaya terpakso berpeluh gulung tikar amnu... dan lebih menambah impact, bff dio haji hadi pun cakap "I follow!" lalu nasruddin pun tolong dia bungkus pas sama... 

Maso tu apo kau nak buek tt?? Tomonung yo laa.. Milah dah kawin.. eh, rosmah dah kawin...!! Takdo apo tinggal lagi untuk kau tt oiii! on PARTI KETUAN MELAYU TANPA MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/9/16





-----------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Haaa...ekau siarkan komen den muko dopan kali ni tt, maksudnya kau ambik serius nasehat den kemungkinan memang kau melopong takdo kojo takdo siapo lagi nak kau hasut bila najib gulung tikar amnu sebab ahli-ahli amnu semua exodus... dan macam den cakap haaa tengok hari ni dah mulo dah di johor, permanent chairman tu tt, pengerusi totap, golang rosmah dah mulo patah tt.... jeng jeng jeng... nasib baik kau dah kayo tt!!