.

Sabtu, 10 September 2016

LAGI BERITA DARI LAOS







BERITA LAOS
ketika jamuan makan malam
resmi kerajanan laos
obama duduk dimeja tamu
bersebelahan
 dengan sultan berunai


BERITA

najib diletakan di meja biasa
ketika jamuan resmi
kerajaan laos
bukan 
kerana sultan berunai
tidak tahan bau badan rosmah
ini berita fitnah

najib didudukkan di meja biasa
oleh kerajaan laos
kerana obama
tidak mahu melanggar
peraturan DOJ
untuk tidak bermesra dengan
penjenayah



------------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Oooohhh...sebab tu ke..?
Haku hingat haji hajib yang sengaja submit request in advance tak nak duduk semeja makan dengan kapir harbi yang masing2 akan minum air setan dan yamseng di meja mereka seperti yang jelas tertera dalam gambar tu, sebaliknya bersenang hati di meja lain dengan air kosong je, maklumlah sekarang dah ada penasehat :)

Tanpa Nama berkata...

Betul tu

Ada ke sesapa nak duduk dekat sama LANUN SAPUMAN ???????

Hippo saja yang sudi.....

Hippo tak pergi sekolah , kira okay lah

Tanpa Nama berkata...

Selutan berunai tak mengapa yamseng air setan, atau duduk besekongkol semeja dengan kapir harbi yang yamseng air setan, sebab selutan berunai "tidaklah pandai" dianya berlaku kesalahan serta bebas dari sebarang hukuman hudud... fyi :) tapi tuan haji al-najib tak boleh buat begitu setelah dinasihati penasehat beliau alhamdulillah syukran sungguh istiqomah beliau dengan wasatiyyah

Tanpa Nama berkata...

sultan brunei yg tak pandai buat maksiat tu minum air apa?