.

Khamis, 8 September 2016

BILA DIA ONLINE















 | September 7, 2016
Kenyataan itu mendapat jawapan keras dari menteri luar Iran yang mengakui memang tidak ada persamaan antara Islam dianuti rakyat... More ››


BILA MAMAT

INI ONLINE

KAH KAH KAH

DIA PAKAI

UNIPAI ATAU

STREAMIX

KAH KAH KAH


VERDANA 36


--------------

4 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

kapir atau iman(FaitH)

Semua ...
Hampir semua teLah
Di KAPiR~KAPiR kan
Baik LaH...
begini Lah,
saya nak bagi tahu
Dua perkara onLy

Pertama:-
Kita semua manusia
sangat mudah terhasut
Menjadi KAPiR
Di hasut menjadi KAPiR
Sebab tu ~ aLfaatihah
Di uLang uLang ayat
Tunjukkan jaLan
yang Lurus...
Kerana apa.?
Bukan kah kerana kita
SESAT dan ZaLim

Kedua:-
Tak perLu KAPiR kan
Sesiapa, tak perlu KAPiR
Sana sini kerana
KAPiR atau iMAN
duduK antara dua jari
KaLau tak iman KAPiR
KaLau iman, tak KAPiR
KaLau KAPiR tak iman
Ada yg KAPiR isLam
Tak iman sama isLam
Ada yg KAPiR Hindu
Tak iman sama hindu
Ada yg tak iman
sama Kristian
Dia tak Mahu iman
sama Kristian ...suka dia Laa
Maka, suka masing2 Lah
KenapakaH di KAPiR kan
Buat apa KAPiR sana sini

Nazrio Dond DoLLa berkata...

kapir atau iman(FaitH)

Semua ...
Hampir semua teLah
Di KAPiR~KAPiR kan
Semakin banyak saLing
Kapir mengapir_kan
Orang Lain
Baik LaH...
begini Lah,
saya nak bagi tahu
Tiga perkara onLy

Ketiga,
nampak xionis terus stim
BiLa xionis juaL bomb terus beLi
BiLa xionis kapitaLis juaL mcD
Makan ringan yg racun obesity
BiLa xionis juaL senjata dan
aLat perang terus beLi n sokong
BiLa kapitaLis BukaK Bank dan
gudang menindas ...No probLem
BiLa KAPiR xionis juaL obat²
racun suntikan imun pada gadis²
Pada remaja semua bangkit sokong
Tembak cahaya daLam perut
Pregnant untuk MeLihat
Jantan betina yang akan Lahir
Semua ini bodoh dan giLa...
Xionism ingin membunuh
Semua manusia dan agama
Ini Lah dia KAPiR HARBi
Yaaa...
ini Laaa dia
KAPiR HARBi

Kedua:-
Tak perLu KAPiR kan
Sesiapa, tak perlu KAPiR
Sana sini kerana
KAPiR atau iMAN
duduK antara dua jari
KaLau tak iman KAPiR
KaLau iman, tak KAPiR
KaLau KAPiR tak iman
Ada yg KAPiR isLam
Tak iman sama isLam
Ada yg KAPiR Hindu
Tak iman sama hindu
Ada yg tak iman
sama Kristian
Dia tak Mahu iman
sama Kristian ...suka dia Laa
Maka, suka masing2 Lah
KenapakaH di KAPiR kan
Buat apa KAPiR sana sini

Pertama:-
Kita semua manusia
sangat mudah terhasut
Menjadi KAPiR
Di hasut menjadi KAPiR
Sebab tu ~ aLfaatihah
Di uLang uLang ayat
Tunjukkan jaLan
yang Lurus...
Kerana apa.?
Bukan kah kerana kita
SESAT dan ZaLim

Tanpa Nama berkata...

mufti saudi kafir kan iran, mufti saudi buta mata sebelah yemen..jauh di iran dia nampak, yemen diselatan saudi dia tak nampak..kemudian mufti kuala lumpur dr zulkifli pulak ambil pandangan saudi mengenai mengenai poke mon go..bagaimana mufti yg tunduk tawaduk ini bole memakai pandangan mufti yg membenarkan pembunuhan rakyat yemen? minta tolong student2 middle east utk tanyakan soalan ni kpd mufti dari terengganu.kini mufti kuala lumpur ini menyeru yb2 menyokong ruu355 ciptaan hadi asal terengganu juga, dan tia pun asal terengganu juga..kita tunggu pembentangan hudud versi tuhan hadi..pastikan juga sultan, perdana menteri atau mana2 peyimpan botol besar juga dihukum sama..dlm masa yg sama juga, pas bole la membawa dr zul mufti kuala lumpur ini ke kota london utk menfakwakan sarawak report..jelas, mufti adalah rasuah jawatan agama..

Nazrio Dond DoLLa berkata...

kaLau ada yang mau dengar

kepada org2 yg kuat iman
Rasa kuat sangat iman
Buat Lah perhimpunan
Ceramah Yang bertajuk
"Himpunan orang2 KAPiR"
Kemudian buatlah
dakwaH iman isLam
dakwaH iman Kristen
dakwaH iman Hindu
KaLau handaL sangat iman
KaLau betuL sangat iman tu
Kalau ada orang nak dengar