.

Ahad, 25 September 2016

SELAMAT PENGANTIN BARU





SIAPA FRUS

MEMONGGENG?




 | September 25, 2016
Wanita berusia 27 tahun, yang baru-baru ini dinamakan sebagai salah seorang ahli politik paling hangat di Malaysia oleh FMT,... More ››


















cerita panjang

nanti gua

stori

kah kah kah


-------------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Woit... Tukar Tiub, lu munya facebook page kasi bukak itu like and follow like... Worang mau ikut lu munya stori lah, tarak mau add add friend la...manyak susah lah itu add friend. Lu suruh itu facebook pakar kasi toling bukak lah ada like n follow...itu macam manyak orang bolih kasi tau lu munya stori lah...

Tanpa Nama berkata...

gedik laa minah ni.time demo nk menempel mcm selebriti.ke sana ke mari berselfie.mcm artis Mangga adalah.Lainlah aura politiking mcm izzah atau yang lain.

Tanpa Nama berkata...

Tahniah !!!!!!!

Alhamdulilah

Tanpa Nama berkata...

TT, budak kolet juga yang merase.

Tanpa Nama berkata...

rara ni nak kata manis, tak jugak. cun tak jugak. ayu sweet hot cute tak jugak.
tapi bile tengok muka ade something yang menarik tapi gua tak boleh nak describe.
dari jauh gua berdebar, bila dia dekat gua gabra. nak mintak fon number, gua tak hensem.
awek spray dah kahwin, rara dah kahwin so gua rasa sekarang baik gua move on la.
gua nak try michelle yesudas! ok.bye.