.

Rabu, 7 September 2016

SUMBER TIDAK SAHEH





BERITA LAOS

obama dan najib
akan berjumpa 
untuk membincangkan
perturkaran loretta lynch
ke kuala lumpur untuk
menjadi guru bahasa inggeris
adalah berita palsu
dari sumber
yang tidak saheh









---------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Itu tuk ajar bebudak kampong bahasa Inggeris slank Amerika kan

DUMB itu maksudnya MAJU

LOL itu maksudnya BAHALOL

WIPE itu maksudnya SEDEKAH

HIPPO itu maksudnya BON BON

Hancur umat melayu ganti BANGLA

Tanpa Nama berkata...

Cis tt! Kau cakap la betul2 mana satu yang betul nih?? Jadi ke tak loretta bukak kelas inglish kat kl?? Kau jangan main2 tt, serius nih aku dah kumpulkan 2,795.50 untuk yuran masuk macam yang dia iklankan dalam suratkhabar semalam!! Last sekali untuk nak bagi cukup, aku tepaksa berpisah dengan but futsal adidas yang dah 6 tahun berjasa berpeluh bersama2 kaki aku selama ni :( inilah korban terbesar aku sempena raya haji esok!! Tapi aku sanggup dan redho sebab but futsal tu tak dapek aku sorong kat muka bos2 yang nak temuduga aku mimtak kerja nanti, muntah diaorang, tak dapek aku kerja!! Kalau sijil bahasa inglish kelas loretta demgan megah la aku sorong kat muka bos :)) kalau bos tak caye aku boleh tunjuk gambar aku selfi depan loretta huhu dah tu aku bagitau bos I dont speak inglend but my inglish best like the londen because my lekcheror loretta you know or not, if you dont know the loretta is the lawyar america then she come malaysia teacher my inglish best2, all the becos thank you najib!
Jadi tolong la tt kau jangan hancurkan impian baikpulih kerjaya aku!! :(