.

Jumaat, 23 September 2016

TUKAR TIUB DAH CAKAP







TT CAKAP

RAMAI TAK

CAYA PRU

SEMUA TIPU


                      
23 September 2016
Nurul Izzah AnwarSHAH ALAM - Cadangan persempadanan semula melalui sempadan kerusi Parlimen yang baru merupakan rampasan hak rakyat yang terbesar oleh kerajaan undi minoriti, dakwa Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar.



KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH




------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

puan..dah tau spr itu alat umno, dah tau spr adalah jentera daulah, pasal apa susah nak faham..kalo isham rais bole bersama dgn mahatir yg mengisakannya utk membentuk front united, apakata kita buat united state of malaysia baru..cuba la buat petisyen atau undi kpd rakyat selangor dan rakyat penang, siapa yg bersetuju utk keluar dari malaysia. kalo selangor dan penang keluar dari malaysia, jgn kata terlepas dari hutang 1mdb malah terlepas dari persempadanan semula spr..menurut mursidul ngi isham rais, pakatan akan kalah di pru14 nanti,apa salahnya kita cuba..kenapa masih lurus bendul dgn undang2 korup negara najib rosmah..lihat britain, bila keluar dari eu, matawang jatuh, namun kini mereka sdg berusaha utk bangun balik.britian masih ada byk tanah dinegara2 miskin..dlm koperat, rugi memang tetap rugi tp minimakan kerugian utk terus bernafas..cuba buat undian dulu siapa mahu keluar dan siapa mahu stay dinegara 1mdb?kalo selangor penang keluar dari malaysia, sabah juga akan ada tarikh merdeka yg baru, bendera baru, tiada lagi lagu negarakuku..apa la yg nak ditakutkan..tengok kit siang, terus syorkan piliharaya awal..apek tua kit siang tu sejak dulu lagi jd tempat belasahan, dia dah imun dgn takut atau ditaku2kan..kalo keluar dari malaysia takut, buat pilihanraya awal takut, baik keje kat wall street atau pasar saham kuala lumpur je..senang cite..nasib baik salleh majid dah arwah..cuba buat undi siapa nak keluar dari malaysia, kemudian cuba buat undi siapa nak buat pilihanraya awal..ku andaikan projek jumpa spr, saman spr gagal..takkan tunggu kata sultan selangor pulak...

Tanpa Nama berkata...

Mrk semua tau tt tp apa yg boleh dilakukan.suara tetap bersuara wlaupun tau benda tu xguna bersuara..apa yg blh dibuat tt?demo?demo blh berjaye ke tt??walaupun tt tau demo mungkin x ubah apa2 tp knp tt buat juga???btl x...sama ja tt mcm pemimpin lain..kahkahkah