.

Ahad, 16 Oktober 2016

KAPAL SUDAH BOCOR





BERITA BAIK

PERKEMBANGAN

AMAT BAIK




Lebih 30 pemimpin akar umbi Umno umum keluar parti

  •  
  • Lebih 30 pemimpin akar umbi Umno hari ini mengumumkan keluar daripada parti itu kerana hilang keyakinan terhadap presidennya Datuk Seri Najib Razak.
    Pengumuman itu dibuat dalam sidang media yang diketuai oleh bekas exco Pemuda Umno Malaysia Mohd Rafiq Naizamohideen.

    "Kami bersetuju dan bersedia keluar Umno berkuatkuasa serta merta.
    "Walau berat tapi yakin ramai yang hilang keyakinan dan barisan kepimpinan yang sebelum ini kami pertahankan sehingga hujung nyawa.
    "Kerana apa kami buat, kerana matlamat perjuangan Umno tak letak rakyat keutamaan, tetapi membenarkan, menyokong kemungkaran dan salah guna kuasa berleluasa di Malaysia," katanya dalam sidang media di Hotel De Palma Ampang sebentar tadi.
    Majlis itu dihadiri kira-kira 70 anggota Umno yang lain.

LARI LARI 

CABUT LARI

KAPAL NAK

TENGGELAM




-----------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pengumuman itu dibuat dalam sidang media yang diketuai oleh bekas exco Pemuda Umno Malaysia Mohd Rafiq NaizamohidEEn.

Tak takut kena patuk ke???
Kan ke Eee tu... Melayu ni tak serik2 nak bertuankan keling.

Tanpa Nama berkata...

Semua tak nak duduk atas BADAK AIR lagi lah

BADAK AIR tak tenggelam

Lupa.... Tambah DEDAK , semua wokay

mbah laton berkata...

Kapal lanun kalau kena tangkap..bukan kapitan dan kapal saja kena, tetapi dengan kelasi dia sekali kena tangkap dan dakwa.

Tanpa Nama berkata...

Tu semua geng pancing dedak. Nak keluar parti siap buat announcement dgn harapan akan dapat karung.

Kalau puak2 tu stay dlm parti dan tak undi parti sendiri tak dapat apa2, kalau buat kecoh sampai keluar berita boleh dapat dedak.

mfi usj berkata...

Berita baik kavala hatok nko TT. Berapa org mau keluar hameno pun Najib tak kisah.....esok dia order 3juta banggla, 3juta myanmar masuk dah! Fuluih and mahfiz banyak dah!