.

Jumaat, 11 November 2016

BILA NAK SERANG SOROS







WOIT


BILA LAGI 
NAK DEMO ANTI SOROS 
DAH TAKUT KE?

JKAN TONGKOL
JANJI NAK SERANG
BAR COUNCIL
YANG DAPAT DANA
DARI  SOROS

SERANGLAH
PASAI TAK SERANG
SUDAH  TAKUT KE

ADA
BANYAK LAGI
NGO NGO YANG DAPAT 
DUIT DOLAR DARO SOROS
SERANGLAAA

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH

Selepas Malaysiakini, Jamal 'Baju Merah' mahu protes Majlis Peguam ...

https://www.youtube.com/watch?v=kvX4vE3ZuS4
4 days ago - Uploaded by KiniTV
Gerakan Baju Merah dijangka akan mengadakan demonstrasi besar-besaran ke atas Majlis Peguam ...

Selepas M'kini, baju merah mahu demo di Majlis Peguam pula ...

www.malaysiakini.com/news/361987

Translate this page
4 days ago - Jamal ugut demo pada 'remote control' Soros pula ... pejabat Malaysiakini, kumpulan Baju Merah kini menyasarkan Majlis Peguam pula.

Majlis Peguam terima dana OSF: Kepala mereka di 'remote control ...

https://malaysiadateline.com/.../5484-majlis-peguam-terima-dana-o...

Translate this page
4 days ago - Majlis Peguam terima dana OSF: Kepala mereka di 'remote control' Soros, kata Jamal ... Jamal ketika adakan demontrasi aman di pejabat Malaysiakini Sabtu ... Bukan nak buka ladang sangat tapi nak balak, kata NGO alam ...










--------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TONGKOL SUDAH JADI BELUKANG

Cuba tengok tengok dalam SUNGAI KELANG dekat bas stand kelang....

Ada lah kat situ... Itu Port nya kan

Tanpa Nama berkata...

gua dah ckp..apa yg jamal geng 50 tahu pasal soros..ingat soros ni ikan jenahak ke ingat soros ini ikan jaket ke..korang ingat soros ni specis ikan yg bole dibakar atau dimasak with iman ke..kalo cakap omputih pun sepatah2, macam ne nak jumpa soros..auta jawa lagi auta dari auta keling..

Tanpa Nama berkata...

Harap Maaf

Harap Maaf sebab lobang taik ikan bakar merah ter sumbat.
Tak diketahui berapa ramai yang ter sumbat.
Maybe , semua dah tersumbat bila terbaca OSC sokong dan beri dana
kepada Palestine dan NGO NGO yang tolong Palestine.

* Yang ter sumbat, sila hubungi Najib , dia sedia bantu.
Dulu dia pernah bantu Saiful sebab masaalah lobang taik ter sumbat.