.

Jumaat, 11 November 2016

SILA TANYA LEBAI GOOGLE





LEBAI GOOGLE
atuk tt, nape pakcik lebai google da tak letak blog atuk kat kedudukan nombor 1 lagi dalam hasil carian dia?

adakah pakcik lebai google da didedakkan sama cam alamak-alamak kat msia ni?atau sebab kes ini pakcik ketua twitter negara suruh pakcik lebai google buang hasil carian dia?

nampaknye nak kene bookmark siap-siap blog atuk supaya senang nak baca hasut-hasut surah-surah yang atuk dendangkan on TAK HABIS HABIS
Publish | Delete | Spam
cucu atuk
on 11/11/16





---------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ALAMAK !!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Blog TT diklasifikasi sebagai blog dewasa oleh google..tidak akan ada result terus ke blog TT..simpan dlm bookmark je...

Tanpa Nama berkata...

sebelum ni memang kalau cari tukar tiub terus keluar blog tt kat atas sekali. tapi sejak 2 menjak da nak dekat2 himpunan ni makin giat puak2 gerombolan bagi tekanan. telur dorang da kecut