.

Khamis, 24 November 2016

MAKIN MENARIK - MAKIN TEGANG



MAKIN MENARIK

MAKIN TENGANG

INI TANDA TANDA

 Nov 23, 2016
Aksi kecoh berlaku di luar bangunan Parlimen apabila sekumpulan pemuda dari Pasir Salak, Perak mahu menyerang Ahli Parlimen Amanah-Shah Alam, Khalid Samad pagi ini.





8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Wah ber gaya kalah BOLLYWOOD

Baru dapat DEDAK lah tuh

Kan nak hujung bulan

KHALID SAMAD macam perlu SECRET SERVICE dan kereta BEAST lah....


Macam mana bebudak gengster boleh masok Parlimen ????

Bukan SEKURITI NEPAL jaga Parlimen kan...????

Memalu kan negara saja

Itu lah bila NAFSU melebihi PENDIDIKAN AKAL

Makan DEDAK banyak banyak bahaya macam Kanser jugak nampak nya

Melayu Melayu semua tuh kan...

Masha Allah

Mak Bapak tak ada ajar anak anak budi bahasa jadi Melayu ke ???? Bangla pun tak macam nih...

Kasihan lah

panglimo potaseh berkata...

Pabila dah lahap juta-juta duit rakyat, maka tiba masa untuk mempertahankan duit lahapan tu. Caranya dengan lakonan nampak alim, garang jaga maruah, jaga nama melayu, jaga agama islam dan nakutkan orang.

Tanpa Nama berkata...

Nasib gwa bukan org pasir salak..malu weii..btul2 mcm monkey sialllll.

Tanpa Nama berkata...

Tu la cine... korang bnyk sangat

bg melayu makan babi.. kan dah jd

mcm nie... baik korang jgn bg lg

dah...

Tanpa Nama berkata...

yang ni makin menarik dan tegang..tanda2 kejatuhan sudah makin terserlah..pasir salak sudah mengamuk kerana amanah menyokong cina dap..pasir salak menyalak dan menyelak2 kain cina dap..agak2 bole menyalak kat negara komunis tak??amuk and malay sudah dijangka, sudah dikaji maka mudah menguasainya..jiran pasir salak juga adalah bagan dato..wakil bagan mula terasa hati bila dikatakan pemangku tpm je..bagan mula menyongak utk jd mr PM..malangnya mr lidah kontot juga tak mahu ketinggalan..lidah kontot asal negara johor juga gagal menyalak dan menyelak di tembok china..suaranya kecil apatah lagi bila waktu menukar ringgit kpd yuanngit..pru semakin dekat, bermakna masing2 sdg melakukan keje2 pendedakkan agar mjd calon, paling2 cikai pun dpt gaji yb...

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkah tajudin si panglima beruk tu hantar anak buah ke? Takkan hantar anak buah jer? Awak kasi tunjuk la silat beruk awak tu one to one dgn khalid. Takut ke?

Yam seng berkata...

Khalid...you hebatlah. Keberanian kamu membuka pekong umnooo untuk rakyaat malaysia.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Allah hu akhbar mmg betuL, tapi out of contact dengan perangai tuuu...tapi khaLid steady her...cooooL