.

Rabu, 18 Januari 2017

BUKTIKAN DENGAN TURUN KE JALAN RAYA

SETUJU

SOKONG

JANGAN DIAM

BUATLAH DEMO

SUSUNLAH 

RAKYAT TURUN

KE JALAN RAYA
Skandal MARA taja TRW: Rakyat tidak boleh lagi berdiam diri
Skandal penyelewengan wang Majlis Amanah Rakyat (MARA) berkaitan penajaan pasukan bolasepak The Red Warriors (TRW) berjumlah RM700,000 masih belum disiasat walaupun umum sudah ditunjukkan dokumen yang berkaitan, tegas Timbalan Ketua Pemuda AMANAH Nasional, Faiz Fadzil.
Beliau berkata, pendedahan hampir seminggu lepas membabitkan anak syarikat milik MARA iaitu UniKL (RM500,000) dan Pelaburan Mara Berhad (RM200,000) itu mesti disiasat pada kadar segera.
"Setiap segmen rakyat kini mula berasa gelisah dan muak dengan pelbagai skandal salah urus tadbir Umno. Rakyat tidak boleh lagi berdiam diri dengan budaya korupsi dan penyelewengan.
"Wang MARA tidak seharusnya digunakan untuk tujuan lain selain membantu orang Melayu terutamanya dalam bidang pendidikan. Usah diprejudiskan hak orang Melayu dalam bidang pendidikan dengan mengutamakan kepentingan mana-mana individu," tegasnya dalam satu kenyataan.
BUKTIKAN

TIDAK DUDUK

DIAM DENGAN

TURUN BERDEMO

KE JALAN RAYA


-------------

6 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Sang Musang yang sekor ni, ayam juga yang lantik musang ni jago roban. Musang cam ni kok di togokan tigo tompayan air doa Uztas Fadilah dio totap camtu yo. Cubo torai bagi dio Air Sunnah, plak.

Tanpa Nama berkata...

Kela keluarkan cerita sorg lagi pembelit. Lim Guan Eng yang amat jelas menyokong TPPA satu ketika dulu. Mereka ni sama saja. Ada kepentingan akan menempek. Boleh tak bro Hisei?

Tanpa Nama berkata...

Demo pun tak ubah apa2. Ramai2 TOLAK BN. JANGAN UNDI BN. DON'T VOTE BN. Klu lebih 70% rakyat tolak BN, SPR pun tak boleh buat magik

Tanpa Nama berkata...

Berak cair pulak annuar musang Ni.

Tanpa Nama berkata...

semua tau, semua benci geng gerombolan yg makan darah rakyat sejak turun temurun, makan banyak, tabur sikit, rompak billion, bagi sedekah million, tetapi selagi org melayu memikirkan perut masing x makan tiada perubangan akan berlaku...hampeh belako...bangla, indo, akan menetukan masa depan negara kah lah kah

Tanpa Nama berkata...

Musang bejangut tarak kupiah