.

Sabtu, 21 Januari 2017

PUKIMAK DATUK YANG MANA NI?





DATUK MELAYU
Datuk melayu baru nak up. Kena langgar cenggitu jer pun, claim insuran pegi repair jer la kereta tu. on PUKIMAK DATUK MANA PULAK?
Anonymous
on 1/21/17

MELAMBAK LAMBAK
banyak sangat DATUK sekarang nih yang real pun ada yang tipu lagi lah melambak bila negara nak jadi papa kedana , bebende bodoh binasa akan ber leluasa hanya kerana rakyat dah jadi papa kedana miskin tambah emosional macam lembu on PUKIMAK DATUK MANA PULAK?
Anonymous
on 1/20/17

LATOK HANTU
Tt, kau dulu ponteng kelas sains kimia atau bahasa inglend kata: chemisteri. Ilmu chemisteri ni kalau kau menjaringkan a atau b, mudahlah merungkai misteri dunia macam ni. 

Inilah datok dari subspesis latok hantu, atau bahasa inglend kata: man forest. Seperti yang nama dia bagitau, latok hantu dok dalam hutan. Atas pokok. Situlah dia bergayut, melompat, tersengeh, meraung, dan bermacam lagi. Senang cerita latok hantu ni sebijik macam kera la. Bahasa inglend kata: like that monyet. on PUKIMAK DATUK MANA PULAK?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/20/17

Ling,ling,ling on PUKIMAK DATUK MANA PULAK?
Anoy
on 1/20/17




--------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pangkat datok bleh di beli kat minimart je sekarang kau ko ada duit