.

Jumaat, 20 Januari 2017

PUKIMAK DATUK MANA PULAK?






DATUK

PUKIMAK

MANA PULAK

Kejadian berlaku ketika pemandu lori itu mengundurkan lorinya tetapi terlanggar kereta Mercedez Benz milik seorang “Datuk”.



8 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

datuk tu nama dia PUTRA KISSUZIN MAKTHIAR atau singkatan dia PUKIMAK.....kakakakakakakaka....oiii..jgn memain o...anjing dia ada lima.....lapar semuanya.....pukimak punya PUKIMAK....

Anoy berkata...

Ling,ling,ling

Tanpa Nama berkata...

Tt, kau dulu ponteng kelas sains kimia atau bahasa inglend kata: chemisteri. Ilmu chemisteri ni kalau kau menjaringkan a atau b, mudahlah merungkai misteri dunia macam ni. Inilah datok dari subspesis latok hantu, atau bahasa inglend kata: man forest. Seperti yang nama dia bagitau, latok hantu dok dalam hutan. Atas pokok. Situlah dia bergayut, melompat, tersengeh, meraung, dan bermacam lagi. Senang cerita latok hantu ni sebijik macam kera la. Bahasa inglend kata: like that monyet.

Tanpa Nama berkata...

banyak sangat DATUK sekarang nih

yang real pun ada

yang tipu lagi lah melambak

bila negara nak jadi papa kedana , bebende bodoh binasa akan ber leluasa

hanya kerana rakyat dah jadi papa kedana miskin tambah emosional macam lembu

Tanpa Nama berkata...

Datuk melayu baru nak up. Kena langgar cenggitu jer pun, claim insuran pegi repair jer la kereta tu.

Kichap berkata...

Kesian la kat mak mak semua...tak pasal pasal ko kaitkan anu dia pasal apa?? Anu mak tak salah....

Tanpa Nama berkata...

Ini datok miskin papa kedana bro. Repair sekarang semua barang kena GST. Tadak duit dedak belom dapat.

Tanpa Nama berkata...

Silap2 latuk tu ale mesedes tp tak le insuran, tak de lod tek.