.

Isnin, 27 Februari 2017

AUDIQ7 BUAT PUSINGAN YOU








F.B
Takiri cabar Dr RORA debat.

Dr RORA dah sahut cabaran debat.

Takiri pusing U dengan Q7.

Dia tak mau berdebat pula.



Alfian Zohri Mohd Tahir Mana nk baca psl takiri xmau debat ust? Ada link?
LikeReply1 hr
Mohd Faizal Elok la berdebat. Bertarung idea then berlapang dada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
LikeReply1 hr
Mohd Ihsan Mohd Ali Husam jatuh lubang bila ajak debat
LikeReply1 hr
Wanji Wanhussin Wanji Husam penakut.
Sebab tu, dia hadir majlis hentam dia yang dianjurkan oleh PAS
LikeReply11 hr
---------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Beza kalau dah ke OTAK GERMAN dengan Otak Islam

Otak GERMAN tuh power , apa bende pun mesti ikut gaya GERMAN

Ini wabak AL PORNOWI lah , apa lagi....

German saja , jangan tak German

Tanpa Nama berkata...

ustaz wan ji...di mekah di madinah mane ada budaya debat..yg ada hanya la budaya rembat dan lipat..gua hanya lihat open forum hanya di kuwait amerika saja, dimana yg kafir bole dtg dan bertanya soalan..dimalaysia ni mane ada mcm ni..malah mufti2 pun takkan berani..pusing U ini sudah jd basa basi dlm parti ahli syurga..dari malu, baik dibatalkan..berjimak lebih afdal dari debat..at least haji audi bole entot hajjah audi..gua cuba2 mencarut, agaknya macam ne la rupa cun hajah audi ketika pancutan..mesti cun nikmat...sedangkan nabi muhammad pun buat U turn ketika nak memasuki mekah dan kemudian umar kata bukan kah ko nabi yg tuhan akan tolong...nabi kata sesungguhnya aku adalah nabi..ni sama macam, kalo ada buah yg banyak tanya, kemudian bos kuar kan ayat ..who is the boss..make tersenyap la anak buah itu...