.

Selasa, 14 Februari 2017

MENGANCAM AKIDAH





BABI DIBERI

PERCUMA

TIDAK KAH 

INI MENGUGAT

AKIDAH MELAYU

KAH KAH KAH 
KAH KAH KAH 
KAH KAH
KAH





-------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

BABI KERTAS tak di bagi terang terang pulak

RASUAH tuh kira BUROK DARI BABI tapi suka semua nya dapat pahap BABI KERTAS

Gepau.

Jangan tak Gepau !!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Laaa...! Masa sekolah dulu aku suka monteng kelas inglen :( akibatnya dari dulu aku dok pikir maksud pork free tu ialah babi bebas, maknanya babi (yang tokey tu tambat nak sembelih) dah lepas lari dari restoran tu macam jail break, jadi takde lagi la babi situ, jadi bolehlah muslim masuk restoran tu dan makan minum. Hari ni tt bagitau, baru aku sedar maksud pork free tu amat mudah dan terpampang jelas takde complicated mana pun makna dia: babi percuma! Cissss! Cis cis cisss! Patutlah tiap kali aku makan kat restoran tu aku perasan ramai cino kapir harbi je makan situ, diaorang boleh melantak percuma je! Jilakosss! Uwekk!!

Tanpa Nama berkata...

pada ketika saat ekonomoney ini, tiada la diberatkan akan akidah..asalkan projek itu bole mengdatngkan wang utk umat islam, maka perkara yg haram tu bole diabaikan..janji duit hasil babi itu bole membantu dan menguatkan ekonomi umat islam di malaysia aliran sunnnah walrasuah..