.

Selasa, 7 Februari 2017

PARTI ISLAM MAKIN SASAU






PARTI ISLAM

MAKIN SASAU

HADI KATA

SIMPAN PUNAT

TUAN IBRAHIM

KATA SUNAT

YB NI KATA

SATU RAHMAT

TAPI RAKYAT

KATA KAMI

DAH PENAT

Adun Pas minta rakyat Pulau Pinang pertahan kerajaan Pakatan Harapan

Walaupun kepimpinan Pas sering memburukkan pimpinan Pakatan Harapan yang menerajui kerajaan negeri Pulau Pinang, Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Permatang Pasir, Tuan Haji Mohd Salleh Man mengambil pendekatan sebaliknya.
Adun Pas tunggal yang memenangi kerusi yang ditandingi parti itu sejak sekian lama di Pulau Pinang itu turut menyarankan rakyat negeri itu supaya memberi sokongan yang padu kepada kerajaan negeri Pakatan Harapan untuk terus menerajui negeri.
"Saya menyeru semua rakyat Pulau Pinang supaya terus memberi sokongan kepada kerajaan negeri Pakatan Harapan.
"Teruskan sokongan kepada kerajaan negeri dan tolak Umno dan BN yang telah terbukti sekian lama menzalimi rakyat.
"Kita juga perlu beri kerjasama dan pastikan kuasa yang ada pada kerajaan negeri Pakatan Harapan terus dimenangi dalam pilihan raya umum yang akan datang," ketika berucap pada program sempena sambutan Tahun Baru Cina anjuran PKR Permatang Pauh semalam.

SIAPA YANG

JADI KEPALA

PARTI ISLAM?

HADI CAKAP

LAIN

YANG LAIN

CAKAP LAGI

LAIN

MAKIN MENTAL

KAH KAH KAH






-----------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ORANG KENYANG KENTUT Senyap

ORANG LAPAR KENTUT Bising

Biasa lah

Yang dapat KARUNG pasti lah kenyang

Kepala ke , Kontol ke , bila sudah kenyang pasti lah POWER!!!!!

Lahap percuma , sapa tak nak

Apa kata Mat Sotong.... banyak kolesterol ke?

Tanpa Nama berkata...

Hadi dapat dedak rm90juta dia share dgn menantu saja. Yg lain2 melopong. Nak mintak tapi takut. Nak melawan cakap hadi takut nanti hadi online dgn tuhan dan nama diorang naik, kena buang.

Nak tak nak jadi tunggul laa. Sebijik mcm barisan menteri najib.

Yg berani melawan, akan terus buat statement yg senada dgn hadi.

Yg bodoh berangan nak masuk syurga atas tiket politik, puak pencacai walaunta.

Takbirrrr!!!

Tanpa Nama berkata...

Ramai2 biase la eksen, dah sorang2 kena agak2 la..korang dah bagi borang parti lain ke kar ustat tu

Tanpa Nama berkata...

selepas musim banjir ni, harga sekilo sotong telah naik dari rm90 ke rm90++..harga naik kerana laut bergelora di padang merbuk dan tiupan angin kencang dari united kingdom bumi baginda queen...dikhuatir harga sotong kering juga akan naik termasuk juga harga sotong kering mak badak di putarjaya..kurangkan la makan sotong kerna anda akn dijangkiti gout..gout bukan disbkan berdiri lama kerana takut akan azab dari tuhan segala tuhan..