.

Khamis, 23 Februari 2017

TUAN HAJI AUDI NAIK MINYAK






HAJI AUDI

NAIK DARAH

JAGA JAGA

Khairuddin jawab serangan Audi Q7


Anggota parlimen Kuala Nerus Tuan Haji Khairuddin Aman Razali mempertahankan langkahnya membeli kereta mewah Audi Q7 kepada isterinya, yang menyebabkan beliau diserang hebat di Internet.
Kenderaan baru jenis itu bernilai kira-kira setengah juta ringgit.
Ketua penerangan Dewan Ulama PAS itu hari ini dilaporkan mempertahankan tindakan itu kerana ia sebahagian daripada haknya.


“Saya ada hak beli apa yang saya mahu.


“Saya boleh beli lori atau kapal terbang, ini bukan urusan mereka,” beliau dipetik sebagai berkata kepada The Star Online.
Isu itu timbul minggu ini selepas isterinya didakwa memuat naik gambar kereta itu di Facebook dengan status bertulis:
"Kita dapat hadiah kereta dari En Somi"," tulisnya.
Dengan kereta itu, tambahnya, bolehlah mereka "merayap" ke Kuala Lumpur.
Sementara itu, Khairuddin juga berkata beliau berkemampuan membeli kereta itu dan menggunakan sumber-sumber kewangan yang sah.


Bagaimanapun tidak jelas sama ada ia kereta baru atau dibeli daripada orang lain.


Khairuddin dan isterinya juga dilaporkan terlibat dalam perniagaan produk kecantikan.


HAJI AUDI

CAKAP:

BURIT BINI

PUNYA

DUIT AKU

PUNYA

HANG SIBUK

PASAL APA?

AKU ONLINE

DENGAN ALLAH

HANG ONLINE

DENGAN SAPA

HANG TAK ADA

DUIT HANG

BELI SELIPAR 



--------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tak koman tuh....

Mula mula Q7

Kita tunggu LORI pulak

Dah order kapal terbang ke ????

JO LOK ada kapal terbang

Sesapa mampu tak ada masalah kan

Hak sesapa ada duit

Reseki dia tuh

Syukur saja lah

Ada Melayu kaya jugak dari K Nerus

Tanpa Nama berkata...

KAH KAH KAH. Ini hasil dari jualan produk kecantikan Le. Laku ma.