.

Rabu, 8 Mac 2017

ALIEN AKAN CULIK



INI KERJA ALIEN
Kahkahkah makhluk asing ke? Tt, aku ingatkan alien cuma buat operasi kidnap bila sukan komanwel je, besar sikit, glamor lagi. Ini rupanya sukan sea yang kecheq chotet je pun sang alien nak kacau daun gak ke? 

Tuhari raja segala raja mendarat turun bumi kl, itu event gala tu tt, tak sempat kot alien nak operasi, mungkin perisikan alien tu lambat bongkar info kalau tak dah mesti tak lepaskan peluang, raja 2.6bilion tu beb, bill gates pun tak mampu donate sebanyak ru! on BILA SUKAN SEA NAK MULA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/7/17



---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Oi tt! Kalo alien mai kidnep sama itu gelandangan, camno dengan lu punyer bisnes dapor tepi jalan? Lingkup bungkus tikar la tt! Tak dapek lagi la kau nak jamu juadah kat warga kurang mampu kotaraya dan tak dapek lagi la aku nak jamu mata kat aweks dan amois cantik lagi baik yang rajin volentier! Cisss kurang assam punyer alien! Jom tt lu kumpulkan 1 juta orang kita gerak sama2 seluruh kotaraya pi halau alien tu balik kampong! Tapi kalau depa dok tang tu jugak tak takot ngan janggut hang, jangan susah hati, kita masih ada senjata rahsia, kita hantaq mai rani kulup, biaq dia tampaq sekor2 alien tu kasi gol terus! Dan jangan lupa bawak jamal kontol, eh silap, tonkol, siap dengan keranda dan van mayat dia