.

Rabu, 29 Mac 2017

AZEEZ DULU KEELING




AZEEZ DULU KEELING
bro skalian, setakat ckp je semua org bole..semua org tahu azez itu dulunya adalah keling, semua tahu isa samad dulunya tokey babi, rujuk kes JE.semua tahu najib anak razak itu adalah perompak negara..
dah tahu, perlukan tindakan..kalo semua org tidak simpan duit di tabung haji, maka tabung haji takda duit..kalo semua tak bayar zakat kat lembaga zakat, maka lembaga zakat takda duit dan peruntukan student middle east utk jd agen skodeng pun sudah tidak masyuk..
cuba buat kira2, kalo semua duit2 tabung haji itu diamal jariahkan kat djkl, bukan setakat 1 van tangan kedua je bole beli, malah ada anak2 miskin dpt membaca, dpt menulis dan kelak tidak ditipu dan dimomokkan dgn hantu2 nabi, hantu2 ulama2 atau jin2 harun jin..dah tahu jamil khir org utara itu guna duit yapeim utk main golf, nape masih simpan kat yapeim lagi..
dah tahu jamil khir guna wang zakat utk bayar saman anwar ibrahim, nape mesti berzakat di lembaga zakat?dah tahu mufti2 itu makan gaji dgn kerajaan zalim, pasal apa nak on SAMPAI BILA NAK KEKAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/28/17









-------------

3 ulasan:

usop ali berkata...

melayu kan pandai berkira kira....huhuhuhu

Tanpa Nama berkata...

Betul kata nya

Melayu mesti ber henti suka jadi BODOH

Melayu bangga jadi BODOH

Tuh masalah nya

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Ini bukan keLing pariya daH uji tabong aji Lab makmaL umnQ... Ini MGR MSiA ....Marudur Gopalan Ramachandran onLy