.

Ahad, 5 Mac 2017

BILA HUSAM AKAN DISAMAN?



USTAZ ROTI JALA
kalo dah woorld class, pasai apa tak saman sarawak report? pasal apa tak saman husam..world class hanya dalam pas je tu..dr maza pun tak layak, barangkali ust roti jala mungkin bole debat..org ipoh pasti dtg berdoyon doyon sokong..

ini semua lakonan lawak jenaka..jenaka tutup gula naik agar warga tak marah, lawak agar kes wangMdb ditutup..lawak agar semua tak kecoh2 perihal kerajaan isle serambi mekah buat skim tipu, lawak utk tutup hal kerjaan kelate disaman berjuta2...mr rosmah najib ,pls standby your dedak in birkin bag..

dgn duit dari 7mou, pastinya umno bn bole bayar semua saman2 keatas kelate..pasukan bola pun pakai duit student mara..mana cite haji annuar musa..senyap ke..jumpa bomoh thailand ke bomoh china di forest city... on HAJI HARDY WORLD CLASS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/3/17







---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ya, bila pas nak saman husam? Nak saman SR susah sikit krn kena pi london. Klu tak saman jg husam skrg bermakna MEMANG SAH PAS TERIMA DEDAK 90 JUTA DRP NAJIB. Parti islam taik kucing sj sanggup terima dedak drp kepala penyamun