.

Selasa, 7 Mac 2017

BILA SUKAN SEA NAK MULA









TANDA TANDA

 SUKAN SEA

NAK SAMPAI

RAMAI WARGA

MISKIN KOTA

AKAN HILANG

LESAP DICULIK

MAKHLOK ASING




-------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kahkahkah makhluk asing ke? Tt, aku ingatkan alien cuma buat operasi kidnap bila sukan komanwel je, besar sikit, glamor lagi. Ini rupanya sukan sea yang kecheq chotet je pun sang alien nak kacau daun gak ke? Tuhari raja segala raja mendarat turun bumi kl, itu event gala tu tt, tak sempat kot alien nak operasi, mungkin perisikan alien tu lambat bongkar info kalau tak dah mesti tak lepaskan peluang, raja 2.6bilion tu beb, bill gates pun tak mampu donate sebanyak ru!

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha

Suka lah bebudak kerja malam dapat elaun....


Pau pau pau saja

DIDI KOTA BELUD berkata...

ramailer banduan banduan REMAN bila nak dekat2 PRU ni...undi otomatik turrrrrrr......kakakkakakakakakaka...ponuhlah semua unibersiti di PENJARA janji ni kang...Undi otomatik turrrrrr.....hehhehehe